Barça

Problemes al carril dret

Maldecap. Confirmada la lesió de Bellerín, que s’uneix a les d’Araujo i Kounde, el Barça es queda sense lateral dret en espera de Sergi Roberto, que arrossega molèsties

Contratemps important per a Xavi Hernández, que en un tancar i obrir d’ulls s’ha quedat sense lateral dret. L’aturada de seleccions ha estat fatídica en clau blaugrana, i és que tots els jugadors que han ocupat el carril dret de la defensa aquest curs –Jules Kounde, Ronald Araujo, Héctor Bellerín i Sergi Roberto– estan, a hores d’ara, fora de combat.

Kounde, el futbolista que més partits ha ocupat la demarcació, va ser el primer a caure amb una lesió als isquiotibials de la cuixa esquerra que el mantindrà entre dues i tres setmanes fora dels terrenys de joc; després va ser Araujo, que es va fer una avulsió del tendó de l’adductor llarg de la cuixa dreta –una lesió de la qual va ser operat ahir “satisfactòriament”, segons el club blaugrana, a Turku (Finlàndia) pel doctor Lasse Lempainen– i estarà entre dos i tres mesos de baixa, i l’últim va ser Bellerín, que dimarts va notar una punxada i ahir es va determinar que es tractava d’una lesió al soli de la cama esquerra, i estarà entre tres i quatre setmanes de baixa. El Barça està, doncs, pendent de Sergi Roberto, que arrossega molèsties musculars des de fa setmanes i que encara no acaba de trobar-se bé. Si el de Reus no estigués disponible per al partit de demà (21 h) al feu del Mallorca, Xavi hauria d’inventar-se un lateral dret o fer-ne jugar un del filial.

Pel que fa als jugadors del primer equip, hi ha l’opció de canviar de banda un dels tres laterals esquerres que té –Marcos Alonso, Alejandro Balde i Jordi Alba– o situar un central –Eric Garcia, Andreas Christensen i Gerard Piqué– al lateral, posició en la qual cap dels tres centrals és especialista. Si mira a sota, el titular al lateral dret del Barça Athletic és Álvaro Núñez, un futbolista de 22 anys fitxat aquest estiu del filial de l’Athletic Club. Allà també hi ha Marc Casadó, un pivot en origen però que va fer part de la pretemporada amb el primer equip i va jugar de lateral dret. Un problema per a Xavi, que també té les baixes de Memphis Depay i Frenkie de Jong, i que veu que en les tres properes setmanes, el temps que s’estima que pot estar de baixa el primer dels lesionats, Kounde, l’equip s’enfrontarà al Mallorca, l’Inter –dos cops–, el Celta i el Real Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)