Barça

L’1x1 del Mallorca- Barça

Per Carles González

TER STEGEN (90’)
dolç
Passa un bon moment de forma el sentinella, que va batre ahir el seu rècord d’imbatibilitat a la porteria blaugrana. En set jornades, només ha encaixat un gol. Decisiu amb dues aturades a un xut de Jaume Costa i un altre d’Antonio Sánchez.
JORDI ALBA (80’)
discret
En atac va estar poc atrevit, va incorporar-se’hi poc i no va tenir impacte a camp rival, el seu fort. Defensivament, per la seva banda, Antonio Sánchez, l’extrem dret rival, li va generar algun que altre maldecap.
PIQUÉ (90’)
sobri
Actuació sense problemes a l’eix de la defensa. No va patir en excés davant d’un especialista en el joc aeri com Muriqi i amb pilota va jugar segur i també fent algun canvi d’orientació interessant. Li van ensenyar una groga per una acció que no va semblar ni falta.
CHRISTENSEN (90’)
correcte
Decent en fase defensiva, tret d’una entrada passada de voltes que li va costar una groga a la primera part. En sortida de pilota va estar més aviat tímid i no va acabar de ser transcendent conduint per dividir i trencar línies com acostuma.
BALDE (90’)
SUBSTITUT
Va ser l’encarregat de cobrir la vacant en el lateral dret i va complir. L’esquerrà, a cama canviada doncs, no es va incorporar massa a l’atac i va arriscar poc en la passada, però en defensa va lligar bé la seva banda.
S. BUSQUETS (90’)
present
Sempre a lloc, va participar en la construcció, ja que els centrals van connectar amb ell la majoria de vegades en sortida de pilota, però el context del partit no li va ajudar a aconseguir trobar als interiors per avançar.
KESSIE (67’)
encotillat
No és un partit com el d’ahir, amb un rival organitzat i enfonsat al seu camp –i en el Barça la majoria son així–, l’ideal per les seves condicions. Sense espais no va poder arribar i li va costar entrar molt en joc. Va poder exhibir xut en una ocasió i va anar a fora.
GAVI (90’)
PICAPEDRER
Quan va rebre ho va fer en zones poc transcendents, mai entre línies, a esquenes dels pivots rivals, i no va deixar empremta en el joc de l’equip. Sí va fer una formidable passada a Pedri, que el canari va malbaratar. Generós, com sempre, sense pilota.
DEMBÉLÉ (80’)
desconnectat
No li va ajudar el funcionament col·lectiu, però no va trobar el seu lloc en el partit en cap moment. En la primera part, a la dreta, no va participar pràcticament, i en la segona, a l’esquerra, tres quarts del mateix.
LEWANDOWSKI (90’)
MAG
Va ser el futbolista del Barça -dels que van ser titulars- que menys pilotes va tocar, però va ser el més determinant. Amb el golàs que es va treure del barret, va il·luminar un partit que era ben fosc. Suma ja 9 dianes a la lliga.
ANSU FATI(67’)
voluntariós
Aquestes ganes de demostrar li estan generant un pèl d’ansietat en el seu futbol i ahir, en el seu retorn a la titularitat, es va precipitar en algunes accions. Malgrat tot, pura personalitat, no es va amagar, va mesclar amb Lewandowski i ho va intentar sempre.
pedri (23’)
EXTRANY
Extraordinàriament, va participar poc i no va poder canviar la dinàmica del partit. Va fallar una clara ocasió davant del porter.
RAPHINHA (23’)
desapercebut
Va entrar a la banda dreta i no va resoldre amb èxit cap de les jugades que va intentar. Va ajudar al lateral en defensa.
FERRAN TORRES (10’)
RELLEU
En els últims minuts va ocupar la banda esquerra i va tenir temps per poca cosa. Va una bona jugada, en conducció, que va acabar en falta.
SERGI ROBERTO (10’)
XUTADOR
Retorn al lateral dret, després de les molèsties musculars. Va fer l’únic xut a porteria del Barça a la segona part, al minut 89.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)