Barça

L’Osasuna fa un favor al Barça

1a divisió. Kike García, amb una gran maniobra amb el cap, neutralitza el gol inicial de Vinícius i el Barça tanca la jornada líder

Real Madrid 1 Osasuna 1

REAL MADRID:Lunin; Carvajal (Mariano, 86’), Rüdiger, Alaba, Mendy (Militao, 74’); Tchouaméni (Valverde, 53’), Kroos (Asensio, 74’), Ceballos (Camavinga, 53’); Rodrygo, Benzema i Vinícius.OSASUNA:Sergio Herrera; Nacho Vidal (Aridane, 82’), Unai García, Dani García, Juan Cruz; Lucas Torró, Moncayola (Manu Sánchez, 82’), Brasanac (Aimar Oroz, 69’); Abde (Rubén Peña, 69’), Moi Gómez i Kike García (Budimir, 82’).GOLS:1-0 (42’) Vinícius. 1-1 (50’) Kike García.ÀRBITRE:Cuadra Fernández (balear). T.G.: A Ceballos, Abde i Kike García. T.V.: A David García (78’).PÚBLIC:54.410 espectadors al Santiago Bernabéu.

El Real Madrid havia resistit durant el mes d’absència de Karim Benzema i just el dia del retorn del francès l’equip d’Ancelotti va perdre els dos primers punts del curs. Tot gràcies a un gol de Kike García, que va sorprendre Lunin –Courtois i Modric van ser baixa– amb una magnífica rematada de cap d’esquena a porteria, pentinant la pilota, després d’una centrada tensa d’Unai García. L’Osasuna va jugar els últims minuts en inferioritat numèrica per l’expulsió de David García, però el resultat ja no es va moure i el Barça marxarà cap a Milà sent líder. I si venç contra el Celta també anirà com a líder al Bernabéu el dia 16.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)