Barça

Frenar l’eufòria sueca

UEFA Women’s Champions League. El Barça busca la segona victòria de la fase de grups contra un Rosengard que dilluns va guanyar la lliga

Segurament el Barça no és el convidat idoni en una festa si vols ser el protagonista. Un equip amb més fam de títols i que ja va deixar clar en el debut en la Champions contra el Benfica (9-0) que vol arribar a Eindhoven tant sí com no. Un huracà futbolístic per tremolar. El rival que pot aigualir qualsevol festa. I és que el Rosengard està de celebració. El conjunt suec va proclamar-se dilluns campió de la seva lliga per tretzena vegada. Avui (18.45 h, DAZN) el seu camp s’omplirà per festejar-ho, sobretot contra tot un equipàs com el Barça.

Les de Jonatan Giráldez buscaran el segon triomf en aquesta fase de grups. Una victòria que permetria al Barça continuar líder i fer un pas més cap als quarts de final de la màxima competició europea. En un grup en què el Bayern de Munic és el gran rival, guanyar implicaria arribar al duel contra les bavareses del 24 de novembre al Camp Nou amb la possibilitat de donar un cop sobre la taula al capdavant de la classificació. El Bayern visita també avui (21 h) un Benfica ferit després de la golejada al Johan Cruyff.

Un possible debut

Per al partit contra un eufòric Rosengard, i que va oferir bones sensacions en la derrota contra el Bayern (2-1), Jonatan Giráldez recupera una jugadora fins ara inèdita: Salma Paralluelo. Una de les incorporacions d’aquest curs 2022/23 que no ha tingut un inici fàcil, marcat per les lesions musculars. L’atacant aragonesa, amb l’alta mèdica, podria tenir els seus primers minuts amb la samarreta del Barça. També podria reaparèixer Paños, que no va jugar contra el Betis.

LA PRÈVIA

El Rosengard és un equip molt ordenat. Acaben de guanyar la lliga i el camp estarà ple. Serà difícil
Jonatan Giráldez
ENTRENADOR DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)