Barça

“No hem competit”

Xavi Hernández Entrenador del FC Barcelona

Després de la victòria contundent del Bayern de Munic, el tècnic del Barça, Xavi Hernández, va reconèixer que els bavaresos havien estat superiors. “Avui no hem competit. Han estat molt millors. És la primera vegada que tinc aquesta sensació aquesta temporada. L’eliminació abans del partit ens ha afectat molt. Estem fora de la Champions per errors nostres. Ho teníem a la nostra mà i no ho hem aprofitat”, va explicar. El de Terrassa va voler girar full i centrar-se en les competicions que venen. “És una castanya dura, però ens hem de refer i centrar-nos en els altres títols.” Finalment, Xavi va voler agrair a l’afició el suport durant tot el partit. “Han estat de 10”, va dir.

“És un fracàs”

Un dels jugadors que va parlar i va mostrar-se autocrític amb el moment de l’equip va ser Pedri. “És cert que hi ha jugadors joves, han arribat molts fitxatges i no ens coneixem, però és un fracàs. El Barça sempre ha d’optar a passar la fase de grups i a guanyar la Champions”, va dir. El canari creu que l’equip no està preparat per competir. “Hem de millorar moltes coses. Vist el que ha passat avui, no crec que estiguem preparats per competir. Ens falten moltes coses per ser competitius”, va assegurar.

LES REACCIONS

No ens arriba per competir en la Champions. Hem de millorar moltes coses
Pedri
jugador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)