Barça

Pedri: “Ens falten moltes coses per ser competitius”

Alguns jugadors del Barça han fet autocrítica després de la derrota contra el Bayern i l’eliminació de la Champions.

Pedri

“Som un equip jove i amb marge de millora. Hem fet grans fitxatges, però no ens arriba per competir a la Champions. Ens falten moltes coses per ser competitius. Hem de fer autocrítica”.

“A Munic mereixíem més i contra l’Inter van passar coses que podrien haver canviat el rumb de l’equip, però vist el que ha passat avui no crec que estiguem preparats per competir. Hem de millorar molt per optar a guanyar la Champions”.

“Sabent el resultat de l’Inter no surts amb la mateixa motivació. Volíem donar una victòria a l’afició i no ha pogut ser. Els hi devem moltes coses. Són els primers que han estat amb nosaltres sempre”.

“Hem de tenir més calma amb la pilota i buscar l’opció correcta per atacar. A vegades ens precipitem i anem molt ràpid. Perdem pilotes fàcils”.

“Necessitem temps, però és un fracàs. El Barça sempre ha d’optar a passar de grup i a guanyar la Champions”.

Ter Stegen

“És una decepció i un moment dolorós. La Champions era un dels objectius que teníem. Hem de concentrar-nos en la lliga i en les setmanes que venen”.

“Anímicament és estrany sortir a jugar sabent que estàs fora. És un tema d’orgull. El Bayern ens ha marcat en moments en què ha costat tornar a competir”.

“Dins el vestidor es fa autocrítica després de cada partit i cada derrota. Som els primers que volem millorar i tenir èxit. Hem de continuar endavant. No és fàcil, però hem de tenir bones sensacions i afrontar el que queda al 100%. Estarem preparats, segur. La derrota ni l’eliminació ens han d’afectar”.

Marcos Alonso

“Era un partit complicat de jugar. Hem intentat donar la cara i no ens queda una altra que continuar. Vull agrair a la gent que segueix al camp. Treballarem perquè no torni a passar. Queda molt per lluitar aquest any”.

Joan Laporta

“No s’ha donat el miracle. Vull agrair a l’afició per haver animat des del primer minut en un partit complicat de jugar. Era un dia difícil i els jugadors han donat la cara. No se’ls pot recriminar res. Queda la lliga i altres competicions i ens hem de refer. Sabíem que en un procés de reconstrucció hi hauria alts i baixos, però no ens podem aturar. Hem de demostrar que l’equip creix”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)