Barça

El Barça pateix, però aconsegueix la victòria contra el Llevant (2-1)

El Barça continua sense conèixer la derrota. Aquest migdia ha superat el Llevant per 2 a 1, en un partit en què han hagut de patir fins al final. Els tres gols del duel han arribat en la primera part, i és que en la segona, tot i les oportunitats claríssimes per a tots dos conjunts, el gol s’ha resistit.

Des del primer instant del matx el Barça ja ha deixat clares les seves intencions, aconseguint la possessió de la pilota i pressionant a dalt per recuperar la pilota en zona perillosa. Precisament, així és com ha arribat la primera gran oportunitat de les blaugrana. Geyse, dins l’àrea petita i amb tot a favor, ha estat a punt d’obrir el marcador, però no ha engaltat bé la pilota i la rematada ha quedat en no res. Les de Jonatan Giráldez, instal·lades en camp rival, no han aturat el seu bagatge ofensiu i el gol cada vegada estava més a prop. Al final, ha arribat en el minut 14’ amb una rematada de cap d’Engen a la sortida d’un córner. Amb aquesta diana, el domini aclaparador de les locals ha continuat, i en el 17’ Ana Crnogorcevic ha estat a punt de fer el segon amb una vaselina que ha neutralitzat la portera Maria. El Llevant ha buscat fer un pas endavant i tenir les seves oportunitats, però tant la portera Gemma Font com les defenses s’han mostrat molt segures per tallar de soca-rel totes les arribades. A la mitja hora de joc, Geyse l’ha tornat a tenir després d’un contraatac. Aitana, el dia que ha arribat als 200 partits com a blaugrana, ha fet el segon en el 41’ amb un xut ras i col·locat des de la frontal. En la següent jugada, però, el Llevant ha agafat desprevingut el Barça i han escurçat les distàncies amb una rematada de cap d’Alba Redondo.

Tot just després de la represa, Geyse, que no estava tenint el seu dia de cara a porteria, de manera incomprensible ha fallat el tercer a boca de canó. El Barça, que ha sortit amb ganes de sentenciar el duel com més aviat millor, ha trenat una gran jugada que ha acabat amb una rematada de Crnogorcevic al segon pal, que ha aturat en una gran intervenció María. En el 65’ Salma Paralluelo, que ha entrat substituint Geyse i ha debutat amb el Barça, també l’ha tinguda en la primera pilota que ha tocat amb un xut que ha sortit a prop del travesser. Tot i aquestes ocasions de les blaugrana, el Llevant no ha abaixat els braços i ha continuat remant a la recerca de l’empat i ha avisat el Barça amb nombroses ocasions, però el gol se li resistia. També a l’equip orientat per Jonatan Giráldez, que, tot i les oportunitats claríssimes de què estava disposant, el tercer no arribava. En els últims compassos del matx, el partit ha estat totalment obert i Gemma Font ha estat providencial perquè el Barça aconseguís la sisena victòria en sis partits de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)