Barça

Xavi calca els números de Pep

La dada. Tots dos tenen el mateix balanç en els seus 38 primers partits de lliga amb el Barça: 27 victòries, 6 empats i 5 derrotes

Amb la victòria del Barça a Mestalla, Xavi Hernández suma el seu 27è triomf com a tècnic del Barça en el campionat de lliga i calca al mil·límetre els números aconseguits per Pep Guardiola en el seu dia en els seus 38 primers partits de lliga. Tots dos han establert el mateix balanç: 27 victòries, 6 empats i 5 derrotes (87 punts). En el cas de Guardiola, aquests números li van valdre per coronar-se campió la temporada 2008/09. No és el cas de Xavi, perquè els seus 38 primers partits de lliga queden dividits en dues temporades. El curs passat va agafar el relleu de Koeman a la tardor, allunyat dels llocs capdavanters, i va aconseguir conduir l’equip fins al segon lloc, el mateix que ocupa en el dia d’avui en la seva segona temporada. Viu a un punt del Real Madrid i depèn d’ell mateix per ser campió. En la Champions, és una altra història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)