El Lleida Esportiu no pot amb l’Alavés i s’acomiada de la Copa (0-1)

El Lleida no ha pogut recuperar davant l’Alavés el somriure que aquesta temporada es resisteix a aparèixer, però és que també era el dia més difícil perquè això passés, ja que el duel no era equilibrat amb un equip de segona al davant. La festa que l’afició havia preparat no ha estat suficient per empènyer l’equip cap a la propera ronda i els lleidatans hauran de tornar a lluitar per poder ser a la copa de nou el proper any.

El guió de la primera part ha estat l’esperat, amb un domini clar dels bascos, però el Lleida ha patit massa facilitant les accions ofensives de l’Alavés perdent pilotes que servien amb safata al rival. El conjunt blau ha anat de menys a més i ha estat capaç de crear alguna ocasió aïllada, com les que han tingut Óscar Rubio al minut 20 i Adrià de Mesa al minut 31, però no han sabut controlar l’última passada. La pilota ha durat poc en les botes dels lleidatans i sens dubte, el millor del primer temps ha estat el resultat de 0 a 0, gràcies sobretot a tres aturades providencials de Ramon Vila. El porter blau ha tret una mà espectacular per desviar la rematada de cap de Taichi en l’inici del partit i ho ha tornat a fer en el minut 36. La seva intervenció també ha estat clau en el xut de Xeber quan es complia la primera mitja hora de joc.

En la represa del partit, el Lleida ha sortit amb la voluntat de mantenir la seva resistència, però una jugada a pilota parada ha acabat ferint-los. En el minut 48, Taichi ha rematat de cap un córner i ha colat la pilota dins la xarxa. El jugador japonès estava completament sol per rematar a plaer. A partir d’aquí, les coses s’han complicat més per a l’equip blau, que ha vist com l’Alavés arribava encara amb més facilitat a la seva àrea i és que la major part del joc s’ha jugat al camp del Lleida. Això sí, quan només quedaven 20 minuts pel xiulet final, els blaus han buscat provocar la pròrroga amb molta energia i s’han volcat per buscar l’empat, però la sort no ha jugat de la seva banda. El Lleida no aconsegueix superar aquesta primera ronda, però marxa amb el cap prou alt.