Barça

Patiment i remuntada

Lliga F. La Real Sociedad de Natàlia Arroyo posa el Barça entre les cordes al Johan Cruyff, però el conjunt blaugrana acaba guanyant en l’últim instant

Barça 2 Real Sociedad 1

BARÇA:Paños; Marta, Codina (Bronze, 74’), Mapi León, Nuria Rábano (Rolfö, 45’); Walsh, Aitana, Patri; Paralluelo (Crnogorcevic, 45’), Oshoala (Geyse, 45’) i Pina (Mariona, 45’).REAL SOCIEDAD:Nanclares; Le Guilly (Maddi, 82’), Tejada, Vanegas, Cecilia; Andreia (Etxezarreta, 82’), Gaby, Eizagirre (Arnaiz, 59’), Gemma; Franssi (Mirari, 76’) i Jensen (Amaiur, 59’).GOLS:0-1 (44’) Le Guilly. 1-1 (62’) Marta. 2-1 (90’) Bronze.ÀRBITRE:Elia Martínez (comitè murcià).T.G.:Aitana i Paños, del Barça, i Tejada, de la Real Sociedad.PÚBLIC:4.559 espectadors a l’estadi Johan Cruyff.

Tombar el Barça és molt difícil i la Real Sociedad va poder comprovar-ho. L’equip de la catalana Natàlia Arroyo va estar a punt de firmar tota una gesta al Johan Cruyff. Des del primer partit del femení a l’estadi el 7 de setembre del 2019, el Barça només coneix la victòria a casa. Ningú hi ha pogut esgarrapar cap punt i continuarà sent així, malgrat que el conjunt basc va fer mèrits per trencar aquesta ratxa.

El partit de la Real Sociedad va ser molt bo, ple de personalitat. El Barça no se sentia còmode i cometia més errades de les habituals. Les blaugrana no van estar encertades al davant, mentre que les donostiarres van avisar en diverses ocasions fins que Le Guilly va obrir la llauna en l’última jugada de la primera meitat.

Jonatan Giráldez va voler sacsejar l’enfrontament amb un quàdruple canvi al descans. El fet és que el Barça va començar a ser més perillós en atac, però el partit estava completament trencat. Va ser una acció a pilota aturada la que va igualar les forces. Un córner servit en curt va acabar amb Marta saltant més que ningú dins l’àrea. Nanclares va treure la rematada, però no va poder fer res en la segona. Les jugadores de la Real van protestar la posició de la capitana, en probable fora de joc. Malgrat l’empat, les basques no van fer cap pas enrere i van tenir a tocar l’1-2 en un córner, però Mapi va treure l’esfèrica sobre la línia. Qui no va perdonar en un servei de cantonada va ser Lucy Bronze. L’anglesa va aprofitar la sortida en fals de Nanclares per posar el cap i donar la victòria al Barça en el minut 90. La ratxa continua.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)