Gols que feien falta

Lliga F. Triomf còmode del Barça contra el cuer, amb una diana celebrada de Bruna i una d’alleujadora d’Oshoala

Barça 4 Alhama 0

BARÇA:Gemma; Bronze (Emma Ramírez, 63’), Marta, Codina, Nuria Rábano; Engen (Walsh, 78’), Pina (Patri, 78’), Mariona; Paralluelo (Geyse, 78’), Oshoala i Bruna (Cronogorcevic, 63’).ALHAMA:Laura Martínez; Fresneda, Caravaca, Lucía Martínez, Nerea Vicente (Rubio, 68’); Flores, Carid (Pinel, 87’), Arques; Marina Martí, Adule (Kuki, 46’) i Boho (Helena Torres, 72’).GOLS:1-0 (5’) Clàudia Pina. 2-0 (31’) Paralluelo. 3-0 (58’) Bruna. 4-0 (86’) Oshoala.ÀRBITRA:Patricia Luna Varo.T.G.Fresneda, Carid.T.V.:Per dues grogues, a la visitant Zaira Flores (67’).PÚBLIC:2.758 espectadors.

No va ser una golejada àmplia com es podia preveure per la visita de l’Alhama, cuer, al Johan Cruyff, però el Barça va resoldre el retorn a la competició després del cop a Munic amb un triomf còmode. Protagonisme per a Bruna Vilamala, que va arrodonir el seu primer partit com a titular amb un bonic gol, en un duel tancat amb una diana alliberadora d’Oshoala, que va trigar 86 minuts a trobar la recompensa que tant necessitava.

Amb Bruna a l’onze i Laia Codina i Marta a l’eix de la defensa, el domini blaugrana va ser aclaparador. Es va arribar al descans amb un avantatge curt (2-0) perquè la portera de l’Alhama, Laura Martínez, va brillar. No va aturar el xut de Clàudia Pina, assistida per Bronze, que va significar l’1-0 (5’), però en va treure un grapat en la primera mitja hora. Sobretot a Oshoala, que va perdonar el gol en unes quantes ocasions clares. Pina va topar amb el travesser (21’) poc abans de l’únic xut del cuer, de Marina Martí, ben aturat per Gemma Font (25’). Després d’un cop de cap de Mariona, va arribar el 2-0, un golàs de falta directa de Salma Paralluelo, que des de molt lluny va posar la pilota molt ajustada al pal (31’).

Després de diverses ocasions en l’arrencada de la segona part, va arribar el 3-0. Un gol especial, perquè l’autora va ser Bruna Vilamala, en una molt bona acció personal (58’). L’expulsió de Zaira per dues grogues (67’) va acabar de complicar el panorama per a l’Alhama. El monòleg del Barça al camp del rival –no va trepitjar l’àrea de Gemma Font– només es va traduir en un altre gol. Salma va perdonar el quart (72’) i Patri també el va tenir a prop (81’). Qui va marcar el quart, però, és Oshoala, que va acabar trobant el premi a la insistència (86’). Giráldez va fer debutar Emma Ramírez.