Barça

15.324 aficionats segueixen l’entrenament del Barça

El Barça ha obert les portes als seus aficionats per tal que, de manera excepcional, puguessin seguir en primer persona l’entrenament del primer equip blaugrana. 15.324 aficionats blaugrana han presenciat la sessió dirigida per Xavi Hernández damunt de la gespa del Camp Nou i alguns han pogut aconseguir algun regal llançat pels futbolistes cap a la graderia.

L’entrenament ha servit per veure que Gavi, que va abandonar el partit contra l’Espanyol abans d’hora per unes molèsties al sacre, està en plenes condicions físiques i que tots els futbolistes continuen despertant l’admiració dels aficionats. El més aclamat, però, ha estat Robert Lewandowski, que ha fet les delícies dels espectadors pilotejant i fent malabars amb Pedri.

La jornada, tradicional coincidint per les festes nadalenques, ha permès als més menuts assistir a un acte poc habitual en els darrers temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)