Barça

Domini absolut

Lliga F. Tretzena victòria en la lliga del Barça. Oshoala i Pina s’associen per encarrilar el triomf i Salma el remata

Barça 4 Sevilla 0

BARÇA:Paños, Bronze (Marta, 64’), Irene Paredes, Mapi León, Rolfö, Walsh (Engen, 76’), Patri, Pina (Aitana, 64’), Mariona (Paralluelo, 64’), Crnogorcevic i Oshoala (Bruna, 76’).SEVILLA:Sullastres, Llamas, Meseguer (Nago, 90’), Débora, Aparicio (Ornella, 90’), Amanda Sampedro (Jéssica Martínez, 65’), Nicoli, Payne, Gabarro (Almudena, 79’), Cahynova i Martín-Prieto (Ana Franco, 65’).GOLS:1-0 (11’) Oshoala. 2-0 (34’) Pina. 3-0 (70’) Paralluelo. 4-0 (84’) Paralluelo.ÀRBITRA:Elena Peláez Arnillas.T.G.:Gabarro.PÚBLIC:5.098 espectadors.

Retorn solvent del Barça en la competició, amb el seu tretzè triomf en tretze jornades de la lliga femenina. Una victòria sense cap discussió contra el Sevilla, que prou va fer intentant evitar gols d’un conjunt blaugrana que va dominar de cap a cap un duel que va instal·lar al camp de les andaluses. Van brillar Clàudia Pina –tot i fallar un penal– i Oshoala, que es van associar per encarrilar el triomf, així com Salma Paralluelo, que en poca estona va fer un doblet.

Un xut al pal de Rolfö va ser el preludi de l’1-0, obra d’Oshoala, que va recollir una pilota de Clàudia Pina a l’espai i va definir molt bé davant d’Esther Sullastres (11’). La portera empordanesa va evitar el segon de la nigeriana, que també va topar amb el pal (30’). Pina va demanar penal poc abans del 2-0, en una combinació magistral amb Oshoala, que li va tornar la pilota i li va permetre marcar (34’). Al límit del descans, una bona combinació blaugrana va acabar amb penal, però el xut de Pina es va estavellar al pal.

El Sevilla, que no va trepitjar l’àrea rival en tota la primera part, es va mirar d’estirar en alguna arribada puntual de Payne, però molt tímidament. Salma Paralluelo, poc després d’entrar, va etzibar un xut amb l’esquerra que va batre Sullastres (70’).

El Sevilla va intentar inquietar Paños en dues faltes laterals, poc abans d’una ocasió claríssima de Marta Torrejón, sola davant Sullastres (75’). Engen, que també acabava d’entrar, va haver de deixar el camp per lesió (80’) i, amb els canvis exhaurits, Jonatan Giráldez va acabar amb deu. Tot i això, Paralluelo, en una magnífica associació amb Aitana, va liquidar el partit amb el seu segon gol (84’).

El Llevant, a Lezama

El Llevant les Planes reprèn la lliga a Lezama, contra l’Athletic (12 h). El conjunt de Ferran Cabello va arribar al parèntesi de Nadal amb quatre punts de sis que li van donar aire.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)