Barça

El Barça escull Limak per a la remodelació del Camp Nou

El Barça ha informat que la junta directiva que s’ha celebrat ha aprovat que l’empresa turca Limak Construction serà l’encarregada de la remodelació del Camp Nou, obres que estan previstes que comencin el juny que ve, una vegada la competició del primer equip hagi acabat.

L’adjudicació de les obres era un pas important i decisiu per donar embranzida a un dels projectes més importants del club i, finalment, serà Limak l’encarregada de dur a terme l’obra, que s’ha imposat per davant de Ferrovial i FCC.

Limak Construction no té experiència en la construcció de grans estadis. “És una empresa que ha construït el millor aeroport del món, el d’Istanbul, és una proposta que tècnicament ens garanteix un termini i ens garanteix que pugui ser finançat en aquests mercats”, ha assegurat la portaveu de la junta, Elena Fort.

“La junta directiva ha aprovat per unanimitat dels presents quina empresa ha d’executar les obres de remodelació de l’Spotify Camp Nou. Jordi Llauradó ha manifestat la seva voluntat de no votar per ètica personal i el seu coneixement del món de la construcció i ha delegat el seu vot al president del FC Barcelona”, ha explicat la portaveu, Elena Fort, després de la reunió de la junta directiva. Fort també ha remarcat la importància de complir els objectius del Barça, i Limak Construction ho pot garantir: “Volem que l’Spotify Camp Nou es construeixi en el menor temps possible amb el millor preu; dues fites que aquesta empresa pot complir. Les obres començaran el juny del 2023 i tornarem a l’Spotify Camp Nou abans del 125è aniversari del FC Barcelona (29 de novembre de 2024). L’entrega d’obra finalitzada la volem abans del juny del 2026. La rapidesa en la construcció garanteix el menor dany econòmic”, ha assegurat. El segon requisit és que l’empresa turca compleix el “contracte finançable”: “Aquest contracte sortirà als mercats financers. Per tant, el mercat ens ha de finançar. És a dir, ha de tenir un preu màxim assegurat. Un fet que la constructora Limak Construction ens ha garantit; és a dir, un preu màxim que mai podrà sobrepassar-se, sí ser inferior. A més, aporta garanties suficients de solvència en el compliment de terminis i control de les contingències”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)