Barça

Matheus Fernandes costa 8,5 milions d’euros més al Barça

Operació ruïnosa. El brasiler ha de percebre aquesta quantitat com a “acomiadament improcedent” després d’una sentència al seu favor, desvetllada per SER Catalunya

Negoci esperpèntic del Barça amb Matheus Fernandes. El brasiler va ser fitxat del Palmeiras el 2020 per 7 milions d’euros i només va defensar la samarreta blaugrana durant disset minuts. Va ser contra el Dinamo de Kíev, en la Champions, el novembre del 2020. Ara el Barça haurà de tornar a rascar-se la butxaca i pagar 8,5 milions d’euros al futbolista, segons una informació de SER Catalunya. L’estiu del 2021 el Barça va rescindir el contracte de Matheus Fernandes i el jugador va dur el cas als tribunals. Reclamava 14,8 milions d’euros per danys i perjudicis. La sentencia desestima aquest argument però sí li dona la raó en el punt d’acomiadament improcedent. El Barça haurà d’abonar 8,5 milions d’euros. 7,7 milions corresponen a la fitxa i 810.000 euros corresponen a la reducció salarial aplicada en el seu dia a la plantilla. La sentencia és del 2 de novembre i consta de 25 folis. En la seva defensa el Barça va argumentar una declivi substancial del nivell del jugador basat en un informe signat per un preparador físic que no va coincidir amb Matheus Fernandes.

Matheus juga actualment com a cedit al Bragantino.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)