Barça

El Barça és més líder

El Barça s’ha imposat al Getafe (1-0) aquesta tarda a l’Spotify Camp Nou i es manté líder, ara amb sis punts de marge respecte el Real Madrid, que visitarà ara a la nit (21h) l’Athletic Club amb més pressió.

No ha estat un partit massa convincent de l’equip orientat per Xavi Hernández, que no ha liquidat l’enfrontament i ha acabat demanant l’hora.

La primera part ha estat de domini blaugrana i de joc proper a la porteria rival, però no de massa ocasions clares. Només amb dos xuts llunyas de Dembele i Gavi nhavia inquietat el Barça, fins que passada la mitja hora Pedri (35’) ha obert la llauna. El canari ha culminat una gran centrad de Raphinha després d’una bona pressió alta culer. El Getafe, tancat al darrera, ha intentat inquietar i la més clara ha estat un regal del Barça, quan Pedri ha cedit enrere sense veure a Borja Mayoral que ha acabat encarant en u contra u a Ter Stegen, que li ha negat el gol al davanter.

Després del descans, els blaugrana tampoc han estat massa lluits, tot i tenir la pilota. Kessie ha vorejat el segon, però no ha arribat i al final el Getafe ha acabat jugant a l’àrea culer. Tres punts i el Barça més líder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)