Barça

El Barça recorrerà l’eliminació a la copa

El Barça ha confirmat que presentarà un recurs al comitè d’apel·lació per l’eliminació a la copa. La federació espanyola ha fet oficial aquest matí que el club blaugrana quedava fora de la competició per culpa de l’alineació indeguda de Geyse Ferreira en el duel de vuitens davant l’Osasuna (0-9). La brasilera arrossegava una sanció amb el seu antic club, el Madrid CFF.

El Barça disposa de 10 dies per presentar recurs i ho farà, tal com ha explicat en un breu comunicat emès aquesta tarda:

“El FC Barcelona comunica que seguirà defensant els drets de l’equip femení, penalitzat pel Comitè de Competició per alineació indeguda, i presentarà una apel·lació davant aquesta sanció.

En cas de no aconseguir l’objectiu d’evitar la sanció, el FC Barcelona continuarà recorrent fins a la darrera instància, per considerar que, en aquest cas, s’han produït defectes que comporten la no existència d’alineació indeguda”.

El club va declarar des del primer moment que a la web de la federació no apareixia la sanció de Geyse i que, per tant, no va cometre alineació indeguda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)