Barça

Fridolina Rolfö renova fins al 2026

El Barça continua fent la feina als despatxos i s’ha assegurat la continuïtat de Fridolina Rolfö fins al 2026. La sueca acabava contracte aquesta temporada i allarga la seva vinculació amb el club blaugrana tres anys més, després de segellar la firma al costat del president Joan Laporta.

Fridolina Rolfö va arribar al club l’estiu del 2021 procedent del Wolfsburg i s’ha convertit en una jugadora clau en l’esquema de Jonatan Giráldez actuant en el carril esquerre. Malgrat ser una futbolista de perfil ofensiu, ràpidament va guanyar-se un lloc en el lateral. La sueca, de 29 anys, acumula 63 partits i 17 gols amb la samarreta blaugrana. “Em sento molt contenta de seguir aquí, gaudeixo cada dia. És un club molt especial. Des que vaig arribar han passat moltes coses, ho hem pogut veure en els partits al Camp Nou, amb una afició sorprenent que ens dona un gran suport. Estic molt orgullosa de representar aquest club”, ha explicat als mitjans oficials del club.

És la quarta renovació que anuncia el Barça en el darrer mes després de les de Jana, Hansen i Engen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)