Barça

L’esquerra té propietària

Renovació. Fridolina Rolfö allarga la seva vinculació amb el Barça fins al 2026

El Barça s’assegura la continuïtat d’una jugadora que és un punyal a la banda. Fridolina Rolfö vestirà la samarreta blaugrana fins, com a mínim, al 2026. Va arribar per reforçar l’extrem esquerre i aportar més recursos a l’atac blaugrana, però la sueca va anar adquirint un altre rol en l’esquema de Jonatan Giráldez. Sense moure’s de la banda, Rolfö va retrocedir uns metres fins a consolidar-se en la posició de lateral. El seu rendiment va convèncer a tothom. Tretze gols en el seu primer curs a Barcelona li van merèixer una nota d’excel·lent a final de curs. La marxa de Leila Ouahabi l’estiu passat confirmava la titularitat indiscutible de Rolfö i convertia en prioritari tancar la seva renovació tenint en compte que acabava contracte aquesta temporada.

L’entitat blaugrana està treballant de valent als despatxos. En l’últim mes ha tancat quatre renovacions: Jana, H ansen, Engen i, ara, Rolfö.

LES VALORACIONS

És un club molt especial. Des que vaig arribar han passat moltes coses. Estic molt orgullosa de representar-lo
Em sento molt bé. Estic molt feliç i significa molt per a mi continuar aquí. Gaudeixo cada dia
Fridolina Rolfö
JUGADORA DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)