Barça

Irene Paredes, blaugrana fins al 2025

El Barça continua accelerant la seva feina als despatxos per assegurar-se comptar amb el millor equip possible. Si ahir va renovar Fridolina Rolfö, avui ha estat el torn d’Irene Paredes. La central acabava contracte aquest estiu, però ha allargat la seva vinculació amb el club blaugrana fins al 2025.

El Barça continuarà tenint una de les parelles de centrals més sòlida de totes, formada per la futbolista basca i Mapi León. Paredes va arribar al Barça l’estiu del 2021, procedent del PSG, on era la capitana. Ara, al Barça, també és una de les encarregades de lluir el braçalet. De fet, es va estrenar com a capitana en el derbi contra el Llevant les Planes.

La central blaugrana s’ha mostrat feliç de renovar. “Estic molt contenta per aquesta renovació. És el lloc on vull estar, on segueixo aprenent i on espero continuar aportant. Tinc les millors companyes que puc tenir, segueixo pensant que som el millor equip del món i per això vull seguir aquí, guanyant títols”, ha explicat als mitjans del club.

Jana, Hansen, Engen, Rolfö i Paredes han tancat les seves renovacions en el darrer mes. Pina, Bruna i Cata Coll també acaben contracte aquest 2023.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)