Barça

Xavi

Entrenador del Barça

“El Girona és valent i agressiu, serà un partit molt dur”

LA PRÈVIA

M’agrada Míchel. És un referent com a tècnic i té un equip que juga sense complexos. És una persona molt intel·ligent
Si no guanyem, serà una gran desfeta. Es perdria l’opció d’estar a sis punts del segon
Xavi Hernández
ENTRENADOR FC BARCELONA

El tècnic del Barça es va desfer ahir en elogis cap al seu homòleg del Girona. “M’agrada Míchel”, va declarar, i és que Xavi el segueix des que era jugador del Rayo Vallecano i ara, en el seu paper d’entrenador, pensa que el madrileny “és un referent com a tècnic”, ja que disposa d’un equip “molt treballat tant en defensa com en atac”. “És molt important la tasca que està fent. Té un equip que juga sense complexos. És una persona molt intel·ligent.”

Aquesta tarda a Montilivi serà la primera vegada que els dos s’enfrontin cara a cara dirigint una banqueta, un partit més que especial perquè és un derbi català al qual els barcelonins arriben amb molta cautela: “És una sortida difícil contra un rival complicat i esperem un partit molt dur fora de casa.” “El Girona és valent, agressiu amb la pressió alta i roben moltíssimes pilotes a camp contrari”, va voler alertar Xavi, que també va reconèixer les qualitats dels jugadors rivals: “Oriol Romeu és un gran futbolista, també Aleix Garcia, i tant Arnau com Miguel ofereixen moltes alternatives de joc. Arnau és un jugador molt ben dotat, tècnicament molt bo en el duel, s’incorpora molt bé a l’atac i té molta personalitat.”

Tot i els aplaudiments al contrari i la precaució adoptada, l’entrenador blaugrana no pot dissimular la bona situació que viu el seu equip. De fet, pensa que és “el millor moment, tret de l’eliminació de la lliga de campions” i reconeix que “el títol de la supercopa va donar molta força per afrontar tot el que ve i poder fer una gran temporada”. Tant és així que la gent ja no li envia missatges de condol com si s’hagués mort un familiar, com va fer broma fa uns mesos, i ara li diuen que “cal guanyar al Girona” i no dubta a exposar: “Si demà no guanyem, serà una gran desfeta.” I és que es perdria l’oportunitat d’estar “a sis punts amb un partit menys que el perseguidor”.

Per aconseguir-ho, però, Xavi Hernández va avisar que hi haurà novetats en l’alineació pensant en l’agenda de la setmana vinent amb un partit contra el Betis dimecres i contra el Sevilla diumenge: “Tenim alguns jugadors a punt d’estar sancionats i tothom és important, tot i que potser hi ha gent que hi participa menys, però tothom ha d’estar preparat i necessitem tots els jugadors.” Si Pedri acaba tenint minuts contra el Girona, sumarà el seu partit número 100, uns números “extraordinaris” per a un jugador de només 20 anys. “El talent que té Pedri l’he vist en pocs futbolistes, té un present i un futur per endavant espectacular”, hi va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)