Barça

Un altre test per al líder

Lliga F. El Barça, primer classificat i invicte en la lliga, en què encadena 50 triomfs, visita aquesta tarda (18 h) el Granadilla Tenerife

Per al Barça ha estat una setmana de contrastos. I és que a la confirmada eliminació en la copa per alineació indeguda –el club hi presentarà recurs– s’hi ha afegit, en contraposició, les renovacions de Fridolina Rolfö i Irene Paredes i la victòria (7-0) en el duel català contra el Llevant Les Planes en què l’equip va refermar el lideratge i va encadenar la victòria 50 en la lliga. Avui (18 h) la tanca, a les Canàries, on va desplaçar-se ahir, per enfrontar-se al Granadilla Tenerife a l’Heliodoro Rodríguez López amb l’objectiu de continuar allargant l’estratosfèrica ratxa. “Hem de continuar collant, no podem afluixar. Hem d’intentar donar en cada partit la millor versió perquè vivim del present”, va indicar en la prèvia el tècnic Jonatan Giráldez, que no podrà comptar amb les lesionades Salma Paralluelo, Cata Coll, Jana Fernández, Alexia Putellas, Graham Hansen, Bruna Vilamala i Ingrid Engen.

LA PRÈVIA

No podem afluixar; hem d’intentar donar en cada partit la nostra millor versió perquè vivim del present
Jonatan Giráldez
ENTRENADOR DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)