Barça

Oficial: Gavi, inscrit i amb el dorsal 6

Barça. El club l’ha inscrit com a jugador del primer equip i ja figura en el web de LaLiga

Oficial. Ara sí. Gavi ja és jugador del primer equip del Barça. El club s’havia assegurat la seva continuïtat des del mes de setembre, amb un acord de renovació signat en el seu dia fins al 2026 i amb una clàusula de 1.000 milions d’euros, però faltava l’OK de LaLiga. La confirmació s’havia de produir en aquesta finestra del mercat d’hivern i ha arribat en l’últim dia. Gavi ja apareix en el web de LaLiga com a nou jugador del primer equip.

LaLiga ha acatat la sentència judicial que ha arribat des del jutjat mercantil número 10 de Barcelona que ha fallat a favor del club blaugrana. El Barça va recórrer la setmana passada als tribunals perquè Tebas es resistia a permetre la inscripció de Gavi però la justícia ha fallat a favor del Barça. LaLiga podria presentar ara també recurs en contra d’aquesta decisió, però de moment ha formalitzat la inscripció.

Gavi hereta un dorsal que han lluït futbolistes com Xavi Hernández, Migueli, Guillermo Amor, Dani Alves, Denis Suárez, Todibo, Carles Aleñá i Riqui Puig més recentment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)