Golejada del Barça a Paterna (0-4)

Lliga F. Victòria blaugrana en el partit ajornat de la tretzena jornada

Un altre dia a l’oficina. El Barça de Jonatan Giráldez ha guanyat avui el partit de lliga pendent de la jornada 13 contra el València. Golejada per 0-4 en la visita a Paterna.

Victòria plàcida perquè en el minut 3 de partit el Barça ja guanyava gràcies al gol de la sueca Fridolina Rolfö. Asisat Oshoala ha fet el 0-2 als quinze minuts i només set minuts més tard Rolfö repetia i feia el tercer. El quart ha portat la signatura d’Aitana Bonmatí. Protagonisme també per a Nuria Rábano, amb dues assistències, en el segon i el quart. Rolfö hauria pogut signar la maneta pel Barça, però a poc del final la fusta ha evitat el cinquè de les blaugrana. També ha fet un pal el València, en el minut 7 i perdent ja 0-1, però el travesser i la prèvia intervenció de Sandra Paños han evitat l’empat.