Barça

Compàs d’espera per Julián Araujo

Mercat. Amb el fitxatge del lateral dret tancat, els papers no van entrar a temps i el Barça parla ara amb la FIFA per desencallar-ho

En l’edició d’ahir d’aquest diari s’informava que el Barça havia lligat el fitxatge de Julián Araujo, del LA Galaxay, perquè ocupés la vacant deixada per Héctor Bellerín, però que el club blaugrana estava pendent de si la documentació havia entrat a temps o no per fer-lo oficial. Finalment,l’entitat culer no va poder anunciar aquest fitxatge, ja que els papers no es van enviar en el termini autoritzat, i ara mateix el lateral dret continua pertanyent a la disciplina del conjunt nord-americà. Barça i LA Galaxy havien arribat a un acord per al traspàs d’Araujo, que arribaria en condició de futbolista del filial, però aquest problema burocràtic el podria tòrcer. En aquest sentit, l’entitat blaugrana va adreçar-se ahir a la FIFA per intentar desencallar la situació i poder tancar l’operació, i ara espera resposta del màxim ens futbolístic internacional. L’única veu oficial del Barça que s’ha pronunciat sobre el tema ha estat la del director de futbol del club, Mateu Alemany, que ahir, abans del partit contra el Betis va dir: “No vam arribar a temps per un error informàtic que s’està intentant aclarir i que és probable que sigui a causa del sistema. I com que són 18 segons, no sé què farà la FIFA.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)