Barça

Bon Barça i el Madrid, a vuit punts

Bon partit del Barça al Benito Villamarín, on ha guanyat al Betis (1-2) i posa pressió al Madrid, que juga demà, al qual es mira a vuit punts de distància. Ha tornat a guanyar per la mínima l’equip dirigit per Xavi però avui sí que ha ofert una versió convincent, tot i acabar el matx amb un resultat ajustat, per un postrem gol molt afortunat dels verd-i-blancs.

El conjunt blaugrana ha estat superior. Amb els quatre migcampistes -Sergio Busquets, Frenkie de Jong, Pedri i Gavi, que ha estrenat el dorsal 6-, ja en el primer temps el grup culer ha tingut la pilota, ha controlat el joc i ha generat ocasions per marxar al descans guanyant. Pedri i Gavi, als que avui sí que l’equip ha trobat entre línies, han disposat de les millors oportunitats, però en el cas del canari Rui Silva, i en el de l’andalús, la punteria, els ha privat de marcar. El Betis, tancat i esperant al seu camp, cosa que no acostuma a fer, ha intentat fer mal al contraatac i en un parell de sortides ràpides ha estat a punt de sorprendre.

No ha canviat en el segon temps, i ha seguint dominant clarament. Tampoc ha abaixat el pistó, com acostuma, després del primer, obra de Raphinha (64’) a passada de Balde, i ha seguit tenint el partit a la mà. En el tram final, Lewandowski (80’) ha fet el segon, a la sortida d’un córner prolongat per Araujo, una diana que semblava definitiva. Però un accident ha ficat al Betis en el partit, ja que Kounde (85’) a centrada de Sabaly s’ha fet un autogol, encara que no hi ha hagut sobresalts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)