Barça

L’1x1 del Betis-Barça

Per Paula Muriel

TER STEGEN (90’)
CONCENTRAT
Els seus millors guardians en la línia defensiva van evitar que hagués d’intervenir en accions arriscades. Va estar molt pendent sempre dels moviments bètics i va solucionar amb solvència les poques pilotes que li van arribar.
KOUNDE (90’)
CRUCIAL
Molt injust el gol en pròpia porteria que es va marcar, i és que el francès estava fent un partidàs per tot arreu. Va salvar un gol cantat de Canales llançant-se a terra per tapar el seu llançament. Excel·lent lateral un altre cop.
ARAUJO (90’)
ROCA
Sempre li toca ballar amb el jugador rival més desequilibrant i mai fa una passa en fals. Va sortir victoriós de la lluita amb Borja Iglesias i va tenir temps per anar a rematar un córner que per postres va ser el gol de Lewandowski.
CHRISTENSEN (90’)
FERM
No es va proliferar gaire a dalt, però tot el treball que va tenir el va resoldre amb claredat, tret d’una vegada que Fekir va aconseguir escapar-se d’ell. Va estar atent a tots els talls i passades en llarg que feia el Betis.
BALDE (90’)
admirable
Anomenat MVP del matx, el lateral de 19 anys va oferir la seva millor versió, principalment en la segona part. De les seves botes es va originar la passada del gol del brasiler i també va servir a Pedri i Ansu arribant fins a la línia de fons.
BUSQUETS (90’)
recuperador
Tenint al costat Frenkie se sent més alliberat de la creació i dedica els seus esforços a recobrar pilotes, tot i que algunes li costen més que d’altres per la falta de velocitat. En línies generals, va estar a l’altura.
DE JONG (90’)
INTEL·LIGENT
De la seva astúcia va néixer la jugada del partit, gràcies a servir una falta amb rapidesa que va desembocar en la inauguració del marcador. Va saber llegir el partit i va assumir la responsabilitat de distribuir correctament el joc.
PEDRI (90’)
CREIXENT
Va protagonitzar la primera ocasió clara del Barça, però va fallar un u contra u en un parell d’ocasions. Rui Silva va prohibir-li el gol en tornar del descans amb una mà poderosa. El canari va ser qui va crear més perill.
RAPHINHA (80’)
INCOMBUSTIBLE
Es va passar la primera meitat recorrent la banda de dalt a baix incansablement, cobrint l’esquena a Kounde en un parell d’ocasions. No va estar tan encertat en atac, però l’esforç va tenir recompensa obrint la llauna.
GAVI (84’)
esforçat
L’estrena del nou dorsal, el 6 del seu entrenador, li va donar encara més ales i va estar molt batallador. El sevillà en va tenir per a tothom: per a Fekir, Canales, Ruibal... Màxima entrega i compromís amb l’equip.
LEWANDOWSKI (90’)
MOVEDÍS
Durant la primera part va estar força bloquejat pels centrals bètics, però va intentar participar amb xuts des de la línia de tres quarts i amb passades als seus companys. En el segon temps es va restablir amb el gol de la victòria.
ANSU (10’)
APLICAT
Feia dos minuts que era al camp quan Balde va centrar a l’àrea i Ansu va arribar a rematar juntament amb Lewandowski, però la pilota va marxar fora per poc.
FERRAN (6’)
PRESENT
No va tenir l’oportunitat d’entrar gaire en el joc quan l’equip es dedicava més a defensar el resultat que no pas a buscar la tercera diana.
KESSIE (4’)
COMPLIDOR
Va sortir en els minuts de descompte per aportar múscul i físic, ja que Pedri estava fos, en el moment que més estrenyia el conjunt verd-i-blanc buscant l’empat motivat per l’autogol de Kounde. Va estar correcte.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)