Barça

Apel·lació confirma la sanció

Copa. El Comitè d’Apel·lació de la federació espanyola desestima el recurs presentat pel Barça contra la desqualificació de la competició copera per alineació indeguda de Geyse Ferreira

No prospera la defensa del FC Barcelona de recórrer contra la sanció imposada pel comitè de competició de la federació espanyola pel “cas Geyse”. El club blaugrana va presentar un recurs davant Apel·lació per evitar l’eliminació de la copa degut a l’alineació indeguda de la davantera Geyse Ferreira, una petició del rival en el partit de vuitens, l’Osasuna, però ahir l’òrgan va desestimar aquesta demanda i confirma, per tant, que el Barça queda fora de la competició. L’entitat culer, però, encara té marge de presentar una apel·lació al Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD) en les pròximes dues setmanes i així procedirà, segons va explicar en un comunicat: “El FC Barcelona continuarà recorrent fins a la darrera instància, per considerar que, en aquest cas, s’han produït defectes que comporten la no existència d’alineació indeguda.” D’altra banda, la jugadora brasilera està molt afectada i preocupada per tota aquesta situació des del dia en què va saltar la notícia. La seva intenció en cap cas va ser perjudicar el club ni les seves companyes d’equip, i és que des que va arribar al Barça només té una intenció clara, que és la de guanyar títols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)