Barça

Sampaoli, en mode Andy Warhol

Barça-Sevilla. El conjunt de Nervión, que aquest mercat d’hivern s’ha reforçat amb Loïc Badé i Pape Gueye i els retorns de Bryan Gil i Lucas O’Campos, visitarà demà un Camp Nou on no guanya en partit de lliga des de l’any 2002. Jesús Navas és baixa

Setmana amb accent andalús per al Barça. Després de derrotar dimecres el Betis de Pellegrini (1-2), demà, diumenge, serà el Sevilla de Jorge Sampaoli qui visitarà el Camp Nou (21 h). El tècnic argentí va parlar ahir d’aquest partit en la roda de premsa i també dels moviments fets pel club de Nervión en aquest mercat d’hivern: “El partit al Camp Nou serà difícil com sempre. Nosaltres estem enfocats a créixer com a equip. Les derrotes i el nostre lloc en la classificació no hi ajuden i poden afectar en la nostra creença sobre allò que hem de fer com a equip per millorar. Considero que l’equip està evolucionant, però els resultats no ens estan acompanyant.” “A mi em costa molt parlar de mercat. Jo quan entro a un vestidor hi veig éssers humans i el mercat els usa com a productes. Són el mateix que llaunes de tomàquet. A vegades es generen valors estrepitosos i al cap de sis mesos tornen a cost zero.” Sampaoli feia referència a Bryan Gil (Tottenham) i Lucas O’Campos (Ajax), dos dels retorns del Sevilla en aquesta última finestra del mercat d’hivern. Loïc Badé (Rennes) i Pape Gueye (Olympique de Marsella) també han reforçat un equip que contra el Barça tindrà la baixa de Jesús Navas.

El Sevilla no guanya al Camp Nou en partit de lliga des del 2002. Aquell dia l’equip dirigit aleshores per Joaquín Caparrós va guanyar 0-3 amb gols de Casquero i Toedtli (2). Des d’aleshores, res de res. 78 visites del Sevilla al temple blaugrana i només sis victòries per als andalusos. El Sevilla acumula 20 partits sense sumar els tres punts al Camp Nou (17 derrotes i 3 empats). En l’últim precedent, ja amb Xavi Hernández a la banqueta, en el mes d’abril de la temporada passada, victòria del Barça per 1-0, amb gol de Pedri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)