Barça

La FIFA dona la raó a LaLiga en el cas Araujo

Mercat. El Barça havia interpel·lat l’òrgan presidit per Infantino, però s’ha desestimat el recurs i el mexicà no podrà ser inscrit

Cas tancat. No hi ha marxa enrere. Julián Araujo no podrà ser inscrit en el FC Barcelona. La FIFA, l’organisme a qui el club blaugrana havia interpel·lat en les últimes hores després que LaLiga denegués la inscripció del futbolista amb el Barça perquè la documentació enviada va arribar divuit segons tard, s’ha pronunciat finalment a favor de l’òrgan governat per Javier Tebas. Guanya Tebas, perd el Barça. El club presidit per Joan Laporta havia tancat l’operació per dos milions d’euros, però el lateral dret internacional per Mèxic es quedarà a Los Angeles Galaxy. El Barça havia al·legat un problema informàtic, però la resolució no ha estat favorable i Rafa Márquez i Xavi Hernández es queden sense el futbolista. En els plans del club estava previst Araujo arribés al conjunt culer en condició de futbolista del filial, encara que estaria en dinàmica del primer equip, ja que la seva incorporació era per ocupar la vacant d’Héctor Bellerín, que va posar rumb a l’Sporting Club de Portugal. No serà així. Xavi haurà d’acabar la temporada amb Jules Koundé, Ronald Araujo i Sergi Roberto com a opcions per la banda dreta, amb Balde a la recambra com a emergència actuant a cama canviada, com ja ha provat el tècnic de Terrassa en algun partit aquesta temporada.

Chadi Riad, Angel Alarcón i Aleix Garrido, inscrits en l’Europa League

El 16 de febrer el Barça debutarà en l’Europa League contra el Manchester United (18.45 h). El club blaugrana ha facilitat avui la llista de jugadors inscrits en aquesta competició i hi figuren el central del filial Chadi Riad (en la llista A) i Angel Alarcón i Aleix Garrido (en la llista B). En aquesta llista B s’hi poden inscriure jugadors formats al futbol formatiu menors de 22 anys. La UEFA no permet el canvi de dorsal dels jugadors dins d’una mateixa temporada, i Gavi no lluirà el 6 a Europa sinó que continuarà amb el 30.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)