Barça

Un Barça-Betis i tancat fins al març

Lliga F. La imminent aturada per seleccions farà que el públic del Johan estigui un mes orfe de futbol

Quatre dies després de la golejada a Paterna contra el València (0-4), amb un doblet de Fridolina Rolfö i dos gols més d’Oshoala i Aitana, el Barça afronta avui (16 h, DAZN) contra el Betis l’últim partit al Johan abans de l’aturada per seleccions d’aquest mes de febrer. Abans, el dissabte dia 11, l’equip encara haurà de visitar Vitòria (18.15 h), però avui és l’últim partit a casa abans d’encetar la finestra dels compromisos internacionals i després la pròxima cita de clubs ja no serà fins al 5 de març contra el Vila-real, d’aquí a un mes. Per aquest motiu, el líder buscarà una victòria solvent davant la seva afició, acostumada al bon caviar. Seria la victòria consecutiva en la lliga número 53. Una brutalitat. Al davant tindrà un Betis situat a la part baixa de la classificació, amb només 14 punts i que no guanya des de l’11 de desembre. Les andaluses acumulen quatre derrotes i un empat en els cinc últims partits.

Els Genuine, al Johan

A la mitja part del Barça-Betis, la plantilla del Fundació Barça Genuine es presentarà als aficionats presents al Johan, com anteriorment ho van fer davant del públic del Camp Nou i el Palau. Ballaran una haka. El 18-19 de febrer tenen cita futbolística a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

LA PRÈVIA

Serà una aturada per seleccions molt llarga i volem donar una alegria a l’afició en aquest últim partit a casa. L’afrontem amb la millor de les intencions
Venim d’un test exigent a València, amb grans sensacions i cal continuar així
Jonatan Giráldez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)