Festival Oshoala

Lliga femenina. El Barça goleja contra el Betis, amb un ‘hat-trick’ d’Asisat Oshoala en poc més de trenta minuts i tres assistències de Rolfö

Barça 7 Betis 0

BARÇA:Gemma, Bronze, Laia Codina (Irene Paredes, 70’), Mapi León, Nuria Rábano (Oshoala, 59’), Walsh (Patri, 59’), Rolfö, Pina, Aitana, Crnogorcevic (Mariona, 59’) i Geyse (Salma Paralluelo, 70’).BETIS:Mieres, Perea, Dorine, Benítez, Salazar (Pena, 62’), Asantewaa, Sosa (Fulutudilu, 72’), García, Veiga (Nana, 62’), León (Nana, 77’) i Álvarez (Babajide, 72’).GOLS:1-0 (15’) Geyse. 2-0 (38’) Walsh. 3-0 (48’) Pina. 4-0 (61’) Oshoala. 5-0 (64’) Mariona. 6-0 (77’) Oshoala. 7-0 (92’) Oshoala.ÀRBITRE:Xiomara Díaz García.T.G.:A Codina, Violeta García i Pena.PÚBLIC:4.898 espectadors al Johan Cruyff.

Aquest Barça no es cansa de guanyar i golejar. El líder va ballar, ahir, al ritme d’Asisat Oshoala. Haka del Fundació Barça Genuine durant el descans del Barça-Betis i dansa del gol de la nigeriana en la segona meitat. Oshoala va ser suplent, va entrar en el minut 59 per Crnogorcevic i en el minut 61 ja havia vist porteria. Assistència de la sueca Rolfö i barraca de la nigeriana, que en va tenir prou amb mitja hora per marcar un hat-trick. Oshoala acumula set jornades consecutives marcant en la lliga.

El Barça no tornarà a jugar al Johan Cruyff davant la seva afició fins al dia 5 de març. Dissabte vinent, viatjarà a Vitòria i, després, encetarà un parèntesi en la lliga per l’aturada per les seleccions. El 7-0 contra el Betis deixa el públic del Johan Cruyff saciat amb vista a l’aturada. Una altra golejada i ja en van unes quantes. Amb la d’ahir, el Barça ja encadena 53 victòries seguides en la lliga.

Abans de l’entrada en escena d’Oshoala, Geyse i Walsh ja havien permès que l’equip marxés amb avantatge al descans. Primer gol de la internacional anglesa amb la samarreta del Barça. Bon xut des de la frontal de l’àrea que no va trobar resposta per part de la portera del Betis, Mieres. Clàudia Pina, just després de la represa, i Mariona, que igual que Oshoala va marcar sortint des de la banqueta, es van afegir a la festa del gol. Menció especial també per a la sueca Rolfö. Venia de fer un doblet i un pal dimecres contra el València a Paterna i, ahir, va signar un trio d’assistències.