Barça

Elena Fort, nova responsable de l’Espai Barça

En el comunicat, el Barça ha anunciat Jordi Llauradó com a nou vicepresident tercer de la Fundació, la inclusió de Joan Soler dins la comissió esportiva i l’acord de renovació del “Barça Activa’t” amb l’Ajuntament de Banyoles

El Barça ha celebrat una reunió de la Junta Directiva el dimecres 15 de febrer a Banyoles. En aquesta, s’ha aprovat el nomenament de Jordi Llauradó, fins avui responsable de l’Espai Barça, com a nou vicepresident tercer de la Fundació FC Barcelona. El seu relleu al capdavant de l’Espai Barça serà Elena Fort, vicepresidenta de l’Àrea Institucional del Club. També, s’ha presentat un nou membre dins de la comissió esportiva. A aquesta comissió, que comptava amb el president Joan Laporta, Mateu Alemany, Jordi Cruyff i Enric Masip, s’hi sumarà Joan Soler, directiu responsable del futbol formatiu.

Per altra banda, s’ha signat la renovació del conveni de col·laboració entre la Fundació i l’Ajuntament de Banyoles amb el programa sociesportiu ’Barça Activa’t’. Aquest projecte busca contribuir en la millora de vida de nens, nenes i joves en situació de vulnerabilitat, mitjançant l’esport i l’activitat física. Des del 2008, més de 600 infants s’han beneficiat d’aquesta iniciativa a la ciutat de Banyoles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)