Barça

Ten Hag: “Contra el Barça haurem de jugar el millor partit de la temporada”

El tècnic del Manchester United Erik ten Hag ha comparegut avui en roda de premsa en la prèvia del decisiu duel de demà (21h) a Old Trafford contra el Barça. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Com afronten el partit contra el Barça

“Si volem guanyar, haurem de donar el millor de nosaltres. Crec que contra el Barça haurem de jugar el millor partit de la temporada. Estem amb moltes ganes i molt emocionats. S’enfronten dos grans equips a Old Trafford, amb un ambient espectacular. Quan ets jove somies amb partits així i ara estem impacients per jugar. Quan arribi l’hora del partit haurem d’estar molt concentrats i sortir a donar el millor de nosaltres”.

El Barça, sense Pedri, Gavi ni Dembélé

“No sé què farà Xavi per suplir les baixes de Gavi i Pedri. Són molt joves, però ja són molt importants per a l’equip. El Barça té una plantilla molt àmplia i estic convençut que els surtin en el seu lloc tampoc ens posaran les coses fàcils. El Barça es presentarà aquí amb un gran equip i haurem de donar-ho tot per poder guanyar-los”.

Baixes del Manchester United

“Martial encara no està entrenant amb el grup i, per tant, queda descartat. Espero que Maguire i Anthony estiguin disponibles”.

Millora del United respecte a l’any passat

“El grup té més confiança i disciplina. Tàcticament, estem seguint les normes, sabem com volem jugar i dominar el partit. Hi ha qualitat a la plantilla i tenim més experiència i mentalitat guanyadora. Aquesta és la diferència entre aquesta temporada i l’anterior”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)