L’1x1 de l’Almeria-Barça

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
BATUT
L’alemany va encaixar el vuitè gol en la lliga, un xut molt fort en què no va poder fer absolutament res. Va evitar el segon gol local en rematades de Baptistão, just després de l’1-0, i Embarba, ja en el temps afegit.
ROBERTO (76’)
irrellevant
Amb el descans de Kounde, va tornar al lateral dret. Va provar constantment d’arribar des de segona línia i va disposar d’una rematada franca, però va sortir molt desviada. Va tapar prou bé Robertone en defensa.
CHRISTENSEN (90’)
superat
El danès va arrencar ben situat i rebutjant moltes pilotes, però va sortir en la foto del gol. El Bilal es va imposar en el duel i li va guanyar l’esquena per velocitat. Va ser la taca en el seu partit. En la segona part va tenir poca feina.
ERIC GARCIA (67’)
tou
El central va patir amb la velocitat dels davanters, especialment amb El Bilal, que li va guanyar un duel per ganes i velocitat. Millor en un parell d’accions amb Suárez. Va veure la groga i va ser un dels substituïts.
JORDI ALBA (67’)
repetitiu
El lateral era pràcticament un extrem més, allargant molt el camp. Va abusar massa de les centrades en lloc de buscar alguna combinació per dins. A més, cada pilota penjada quedava curta i no arribava als davanters.
BUSQUETS (67’)
perdut
El Barça va circular molt lent. Busquets, també. Com els companys, es va equivocar en passades senzilles. Va perdre alguna pilota perillosa, sobretot en la segona part, fruit d’estar menys intens i atent que el rival.
DE JONG (90’)
irregular
El neerlandès va ser el migcampista que va intentar més coses, amb conduccions marca de la casa per intentar trencar línies, però va errar algunes passades fàcils quan no tenia la pressió de cap rival.
KESSIE (45’)
testimonial
Xavi va apostar pels quatre migcampistes un cop més i l’ivorià va repetir en l’onze. En la línia de tot l’equip, va estar lent en la circulació, tot i que va intentar generar algun moviment sense gaire èxit. Va ser substituït en el descans.
FERRAN (90’)
voluntariós
En la primera part va ser inofensiu i pràcticament no va atacar, però va ser dels més insistents en la segona meitat, quan va canviar de banda amb l’entrada de Raphinha. Va ser qui va fer les centrades més bones.
LEWANDOWSKI (90’)
desconegut
Semblava que el gol del Cadis seria un bàlsam per a ell, però continua oferint una versió allunyada d’aquella que necessita el Barça. Va fallar controls fàcils i no va tenir incidència en el joc ofensiu.
GAVI (90’)
discret
Va ser dels més intensos en la primera part, quan el Barça es va haver de defensar més, i va veure una groga que farà que es perdi el pròxim partit. Va tenir poc la pilota i, quan la va agafar, tampoc va estar fi en la presa de decisions.
raphinha (45’)
insuls
Va aportar alguna cosa diferent, però amb el canvi de sistema es va allunyar de la banda i no va fer mal jugant per dins.
ARAUJO (23’)
ànima
Hi arribava just, però Xavi va recórrer a ell. Va acabar de davanter i va disposar d’un parell d’accions bones per empatar el partit.
ALONSO (23’)
FRED
Va actuar de tercer central i es va mostrar poc contundent en alguna acció.
torre (14’)
recurs
Es va oferir, però poc va poder fer davant l’entramat defensiu local, tancat al darrere.
alarcón (14’)
xutador
El del filial va ser l’autor del primer i únic xut a porteria del Barça en tot el partit.