Barça

L’1x1 del Madrid-Barça

Per Paula Muriel

TER STEGEN (90’)
CAÇADOR
No va haver d’intervenir en cap ocasió d’autèntic perill i cap arribada del Madrid el va agafar desprevingut. En tornar del descans, va posar una gran mà a un centre-xut de Vinícius que podria haver canviat el partit.
ARAUJO (90’)
INFRANQUEJABLE
Tant li feia si tenia el pilota d’or Benzema al davant o el veloç Vinícius. Va protagonitzar els duels de la nit i no deixava mai sols els seus marcatges. No van poder superar-lo en l’un contra un. És una assegurança de vida.
KOUNDE (90’)
SUPREM
El francès tornava a la seva posició preferida com a central i, lluny de decebre, va estar molt segur en el joc aeri i no va permetre que Benzema toqués pilotes al seu gust. Va pujar un parell de cops a rematar córners.
ALONSO (90’)
PODERÓS
Partit molt complet. No va oferir oportunitats als davanters rivals ni per baix ni per dalt, ja que desviava qualsevol centre o xut amb el cap, els peus o el tronc. El madrileny es va graduar a la seva antiga casa.
BALDE (90’)
MODERAT
No va poder exhibir-se pujant per la banda tal com ens té acostumats i es va dedicar a tasques més defensives. Va tenir una bonica disputa amb Fede Valverde, de la qual va sortir ben parat. Carvajal va acabar desballestat amb ell.
BUSQUETS (90’)
RECORDISTA
És el jugador que més clàssics ha disputat, 46 en total. En el dia de l’efemèride no va brillar en la seva millor faceta, però el seu compromís defensiu, igual que el de Frenkie, va ajudar a assegurar el resultat.
DE JONG (90’)
ENTREGAT
La forta pressió dels blancs el deixava sense espais per avançar i es veia obligat a recular. Treball defensiu molt notable parant totes les escomeses que intentava el Madrid obligant-lo a obrir a les bandes.
KESSIE (85’)
aTREVIT
Molt enganxat a Camavinga, intentava tallar les sortides de pilota del Madrid, però no sempre l’encertava. El seu rendiment va anar millorant amb el cronòmetre i va provocar el gol en pròpia de Militão. Gairebé marca el segon.
GAVI (90’)
ESPAVILAT
Bon treball per la banda esquerra. Se les va veure amb Rudiger i Carvajal. La seva presència va minvar a mesura que anava passant el temps, però gràcies a una pressió seva sobre Camavinga va néixer el gol del Barça.
RAPHINHA (69’)
DEFENSIU
Costava que guanyés la partida a algun rival en atac i es va dedicar més a la defensa ajudant Araujo quan Nacho pujava per l’esquerra i Vinícius anava cap al centre. Va acabar fos pel gran esforç requerit.
FERRAN (90’)
ADORMIT
No se’n va anar ni de la seva ombra. Li va faltar instint i va perdre infinitat de pilotes. Intentava robar l’esfèrica a Rudiger i a Kroos, però no els espantava. Això sí, va estar al lloc indicat en el moment correcte en la jugada del gol.
ANSU FATI (21’)
PARTICIPATIU
Va sortir al camp amb predisposició i va tenir una ocasió que Militão va evitar enviant la pilota a córner. Va tenir mala sort en interposar-se en un gol cantat de Kessie, ja que va deixar el peu enrere mentre sortia de la jugada. Va intentar enganxar les pilotes llargues de Ter Stegen.
ROBERTO (05’)
RECURS
Substitut d’un Kessie molt cansat, el de Reus va entrar per refrescar el mig del camp en uns minuts clau per a l’eliminatòria. Al Madrid, mai se’l pot donar per mort abans del xiulet final i es va mostrar concentrat en la seva missió. Es va oferir un parell de cops per al desmarcatge.
Nom
adjectiu
Nom
adjectiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)