Barça

Graham Hansen posa la cirereta

Lliga F. La noruega reapareix amb un ‘hat-trick’ per donar al Barça la vintena victòria

Barça 5 Vila-real 0

BARÇA:Paños; Bronze (Marta, 65’), Paredes, Mapi León (Jana, 79’), Crnogorcevic; Walsh (Engen, 75’), Aitana, Patri; Paralluelo, Oshoala (Geyse, 65’) i Pina (Graham Hansen, 65’).VILA-REAL:Carbonell; Soldevila, Lara Mata, Miguélez, Albeta; Cienfu (Cubedo, 85’), Tere (Belén, 71’), Nerea (Giménez, 81’), Pilar Garcia, Llompart (Estefa, 71’); i Fatu Kanteh (Rueda, 81’).GOLS:1-0 (21’) Oshoala. 2-0 (38’) Paralluelo. 3-0 (70’) Graham Hansen. 4-0 (84’) Graham Hansen. 5-0 (90’) Graham Hansen.ÀRBITRE:María Eugenia Gil (comitè gallec).T.G.:cap.PÚBLIC:5.026 espectadors a l’estadi Johan Cruyff.

De la gala del The Best a la vintena victòria en la lliga. La setmana del Barça va iniciar-se amb el reconeixement d’Alèxia com la millor jugadora del món i la seva presència, juntament amb Mapi, Bronze i Walsh, en l’onze de l’any. Va continuar amb les altes de Jana, Engen, Graham Hansen i Cata i va acabar ahir amb una nova golejada contra el Vila-real.

Un triomf, i el Barça pot somriure per això, amb el segell de Graham Hansen. La noruega va reaparèixer per la porta gran i, quatre mesos després de lesionar-se, va deixar clar que ha tornat amb ganes de guanyar-ho tot. Va firmar un hat-trick en els 25 minuts que va disputar. Internada per banda desfent-se de dues rivals, paret amb Aitana i retallada a la portera en el primer. Xut creuat en el segon i jugada individual per tancar el 5-0. Abans de Hansen, però, va ser Salma qui va fer mèrits per rebre tots els elogis. Va fabricar l’1-0 d’Oshoala i va anotar el 2-0 amb una rosca preciosa.

Un 5-0 per continuar amb el ple en la lliga, celebrar les 50 victòries seguides de Giráldez en la competició domèstica, veure de nou Hansen, Jana i Engen i agafar sensacions en un mes clau. Perquè sí, aquest març torna la Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)