Barça

Xavi: “Hem de fer un pas més”

El tècnic del Barça, Xavi Hernández, ha viscut el partit contra el València des de la graderia. El terrassenc ha elogiat l’actitud, però ha estat autocrític. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El partit

“Ens falta enteniment del joc. Hi ha dies que el model surt bé i dies que no. Estem en un moment, en general, en què arribem justos als partits. Tenim lesions i un pèl de fatiga, però aquests partits s’han de sentenciar abans. Amb el 2-0 jugaríem més tranquils i acabem tensos. Era un dia per guanyar còmodament si haguéssim estat efectius, però ens compliquem. Hem de fer un pas més”.

El joc de l’equip

“Estic content amb l’actitud, però hem de millorar en el joc. Aquesta setmana ens anirà bé per descansar i recuperar gent. A l’equip li costa últimament. Hem de ser autocrítics. Els números són molt bons, però hem de millorar”.

“El Barça és el club més difícil del món perquè has de guanyar, convèncer i ser molt superior al rival. El llistó és aquest. Ho vam fer molt bé fa uns anys i així estem, però nosaltres ens posem el llistó de l’any passat. No competíem i ara sí. Estem millorant en moltes coses. La nostra comparació és amb l’equip de la temporada passada, no amb el millor Barça de la història. Està bé ser exigent, però fins a cert punt”.

El penal

“Són decisions nostres. Hi ha un ordre, però també són sensacions. És un tema de comunicació. Hi havia uns encarregats i ells han de parlar. No té més importància”.

Ferran

“Es pot fallar. El futbol és un joc d’errors i ell ha fallat el penal. No el crucificarem per això. Si no tingués actitud sí que ho faríem, però en això és un exemple”.

Ansu

“És positiu que l’Ansu demani xutar-lo. Ell vol marcar i ser important. Té una bona actitud, ha ajudat a l’equip. Que tingui ganes de fer les coses bé és bo. Estic content”.

“Els entrenadors sempre pensem en l’equip. Cal sacrificar-se més amb un futbolista menys. Vèiem millor a Ferran i Raphinha que no pas a l’Ansu i havíem de sacrificar a algú. És pel bé de l’equip, no per assenyalar a ningú”.

Possible penal a favor del València

“És un duel. Veient la repetició, crec que no és penal”.

De Jong

“Tenia una molèstia a l’isquio i va acabar cansat al Bernabéu. Per això l’hem canviat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)