Barça

L’1x1 del Barça- Madrid

Per Carles González

TER STEGEN (90’)
ESPECTADOR
No va tenir massa feina realment. Un parell de xuts de Benzema des de fora de l’àrea que va blocar sense problemes. En el gol, va quedar venut, igual que en l’anul·lat pel VAR d’Asensio. Molt bé, com sempre, en sortida de pilota.
ARAÚJO (90’)
MUR
Una vegada més, de lateral dret per emparellar-se amb Vinicius, va tornar a sortir victoriós del duel amb el brasiler. No li va marxar ni una vegada. Això sí, en una centrada que no anava enlloc va tenir la mala fortuna de ficar-se-la en pròpia porteria.
KOUNDE (90’)
IMPERFECTE
De central, va estar impecable, tret d’una desconnexió puntual, cosa que acostuma a tenir, en què no va controlar una passada de Christensen i es va generar una situació de gol del Madrid, que no va anar a més.
CHRISTENSEN (90’)
REMATADOR
Sobri i fiable com sempre al darrere, es va deixar anar en un parell d’accions al davant en dues rematades perilloses. La primera, molt clara de cap, a fora, i la segona, d’esperó, aturada per Courtois.
BALDE (90’)
MARTELL
Va lligar Valverde en defensa i en atac va ser insistent, amb múltiples arribades que no van trobar rematador. Fins a l’última, en què va estar afinat per posar la centrada del 2-1 a Kessie.
BUSQUETS (90’)
INCONSTANT
Còmode en els moments en què l’equip anava cap amunt i jugava a prop de l’àrea rival, des d’on va posar dues pilotes a Raphinha i Lewandowski que van ser situació de gol. Incòmode en els contraatacs del rival i un pèl temerari en alguna pèrdua de pilota.
SERGI ROBERTO (77’)
SUPERIOR
Probablement, un dels seus millors partits de sempre amb la samarreta del Barça. Com a interior, va estar bé en els duels i segur en la circulació de pilota i va arribar a l’àrea rival. En la primera, va xutar alt; en la segona, va marcar l’empat.
DE JONG (90’)
RETROBAT
Ha trobat el seu lloc amb els quatre migcampistes. Ara, rep sempre més endarrerit, des de la base i, veient el futbol de cara, sí que aporta. En diversos moments del partit, va governar-lo i va fer moure l’equip al seu compàs.
RAPHINHA (83’)
ENCÈS
Va pesar en el joc d’atac i va provocar coses. Dues rematades que van obligar a intervenir Courtois, bones centrades, una sotana que va posar en problemes Nacho i també l’àrbitre. Continua creixent.
LEWANDOWSKI (90)’
aRTILLER
No va estar gaire connectat al joc de l’equip, però es va fer un fart de finalitzar accions. En va rematar fins a quatre, que per ben poc no van acabar sent gol. El gol del 2-1, va néixer de les seves botes, ja que va trobar amb qualitat Balde.
GAVI (89’)
aPLICAT
Una actuació marca de la casa. Salvatge en la pressió, enèrgic i present en els duels i incisiu amb pilota, que va rebre en zones interessants. Va acabar fos després del desplegament i s’haurà d’avesar que no li xiulin faltes a favor, que semblen clares.
KESSIE (13’)
DECISIU
Havia tingut poc pes, en els minuts que duia al camp, però va emergir en l’últim sospir per rematar una centrada de Balde i decantar el clàssic i mitja lliga.
FERRAN TORRES (7’)
aCTIU
Va tenir temps per treballar bé el costat, posar una centrada interessant i gairebé arribar a una passada de Lewy, que no va estar fi, ja que era ocasió clara.
ANSU FATI (1’)
PRESENT
La seva entrada es va donar en el temps afegit i, just després, va arribar el gol de Kessie. Abans, havia posat una centrada que no va trobar ningú i va tenir una enganxada amb Ceballos.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)