Barça

L’embolic amb la inscripció de Gavi continua

Més. El jutge desestima el recurs del Barça contra l’anul·lació de la mesura cautelar que obligava LaLiga a inscriure’l amb fitxa del primer equip

L’embolic amb la inscripció de Gavi a LaLiga com a jugador del primer equip del Barça continua. Ahir el jutjat mercantil número 10 de Barcelona va desestimar el recurs interposat pel club blaugrana contra l’anul·lació de la mesura cautelar que obligava LaLiga a inscriure’l amb fitxa del primer equip. Segons la resolució, el jutge sosté que l’entitat culer no va complir els terminis per a la presentació de la demanda principal.

El mateix jutjat va permetre inscriure de manera cautelar Gavi abans del tancament del mercat d’hivern, en contra de la decisió de LaLiga de denegar la seva fitxa professional al·legant que el Barça ja tenia excedida la massa salarial de la primera plantilla. Després, la setmana passada, el jutge va anul·lar l’esmentada mesura cautelar i el Barça va apel·lar contra aquesta decisió amb un recurs que el jutge va desestimar ahir.

Per tant, Gavi haurà de tornar a ser inscrit com a futbolista del filial per jugar fins a final de temporada. El club blaugrana presentarà un recurs a l’Audiència Provincial de Barcelona perquè considera que la demanda es va presentar dins del termini.

Tebas: “Rubiales hauria de fer cessar Laporta de la junta de la FEF”

No hi ha treva de Javier Tebas amb Joan Laporta, i ahir, en una altra convenció a què va assistir el president de la LaLiga, va tornar a collar el del Barça, mentre etzibava, de retruc, al de la FEF, Luis Rubiales, amb qui també se les té. “Rubiales hauria de fer cessar Laporta de la junta directiva. Té un directiu el club del qual està implicat a pagar 20 anys al vicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres. Però aquesta és una decisió seva”, va manifestar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)