Barça

Paralluelo marca, Paños atura

El Barça guanya per la mínima amb un gol de Salma, en la visita a un Olímpic de Roma que registra el record històric d’assistència en un partit de futbol femení a Itàlia (39.454 espectadors)

L’equip, sostingut per una incommensurable Sandra Paños, haurà de rematar la feina al Camp Nou

ROMA 0 BARÇA 1

BARÇA:Paños, Bronze (Torrejón, 92’), Paredes, Mapi, Rolfö, Aitana, Walsh, Patri (Engen, 79’), Hansen (Bruna, 92’), Oshoala (Geyse, 66’) i Paralluelo (Crnogorcevic, 78’). ROMA:Ceasar, Bartoli (Di Guglielmo, 66’), Wenninger, Linari, Minami, Serturini (Glionna, 61’), Giugliano, Greggi (Vicky Losada, 61’), Haavi, Andressa Alves i Giacinti. GOLS:0-1 (34’) Salma Paralluelo.ÀRBITRA:Iuliana Demetrescu (Romania). VAR: Ovidiu Hategan (Romania). T.G.: a Giacinti, Paredes i Bronze.PÚBLIC:39.454 espectadors a l’Olímpic de Roma.

Amb el Barça de Xavi eliminat de la Champions i l’Europa League i amb el juvenil A fora de la Youth League, totes les esperances del club de fer alguna cosa important a Europa estan dipositades un any més en el Barça de Jonatan Giráldez. La victòria a Roma acosta una mica més el somni de la final d’Eindhoven.

El Barça no tornava a Itàlia des de la final perduda la temporada passada contra el Lió a Torí. El retorn a l’Olímpic evocava mals records per al barcelonisme. En aquest mateix estadi on ahir es va assolir el rècord històric d’aforament en un partit de futbol femení a Itàlia (39.454 espectadors), l’abril del 2018 l’equip masculí va escriure una de les seves nits més negres a Europa. Els noms de Dzeko, De Rossi i Manolas encara avui dia són noms tabú per a molts culers. Però Salma Paralluelo i Sandra Paños van espantar vells fantasmes. Golàs de Paralluelo en la primera part i incommensurable la capitana sota els pals en el tram final de la segona. El Barça va conquerir, ahir sí, l’Olímpic de Roma.

En el seu debut a la UEFA Women’s Champions League, Salma va signar l’únic gol del Barça a Roma. Un gran gol. Patri va assistir i Paralluelo, envoltada de rivals, va controlar la pilota amb la dreta i va definir amb l’esquerra des de dins del balcó de l’àrea. El seu xut no el va poder aturar Ceasar.

Oshoala va disposar d’infinitat d’oportunitats per ampliar el marcador en els primers minuts de la segona meitat. La més clara va ser un cop de cap que Linari va treure també amb el cap sota els pals amb la portera del Roma ja superada. Abans, la nigeriana ja havia avisat en tres ocasions, però Camelia Ceasar va mantenir el seu equip dins el partit amb intervencions de mèrit. Providencial també va estar Paños. El Barça no va saber tancar el partit, però la capitana va evitar mals majors. En els últims vint minuts, el Roma es va abocar a buscar l’empat, i sempre va topar amb una enorme Sandra Paños. La portera del Barça va intervenir en tres accions determinants. Primer en un xut creuat de Haavi (72’), després va col·locar una gran mà a dalt en un xut de Giugliano (84’) i en l’afegit va salvar el gol davant de Giacinti (92’).

El 0-1 és un bon marcador. El dia 29, segon i definitiu assalt a l’Spotify Camp Nou.

GOLÀS DE SALMA

En la seva estrena en la Champions, Salma marca el gol que aplana l’eliminatòria

PAÑOS, UN MUR

La capitana del Barça, l’altra destacada del partit, salvant l’empat

OSHOALA

La nigeriana hauria pogut sentenciar però va topar amb una inspirada Ceasar
Bayern-Arsenal 1-0
Lea Schüller (39’)
Roma-Barça 0-1
Paralluelo (34’)
Lió-Chelsea Avui, 18.45 h
DAZN
PSG-Wolfsburg Avui, 21 h
DAZN *Les tornades es disputaran els dies 29 i 30 de març
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)