Barça

Julián Araujo: “He après a ocupar-me només del que puc controlar”

El defensa d’origen mexicà que entrena al Barça Atlètic parla de la seva carrera i la situació actual en una entrevista per ESPN

Julián Araujo va ser l’última incorporació del Barça Atlètic en el mercat d’hivern, però el club el va inscriure pocs segons tard. Des d’aleshores, el jugador nascut a Califòrnia només ha pogut entrenar, esperant una resolució del TAS que li permeti ser inscrit. En una entrevista per ESPN ha explicat com està vivint la seva situació actual, tocant també diversos temes de la seva carrera futbolística. “Em vaig sentir frustrat. No podia fer res, ja que la meva part estava controlada”, explica el lateral sobre el moment del fitxatge per l’equip català. D’aquest mal moment en va treure un bon aprenentatge, i diu que ha après a “ocupar-me només de les coses que puc controlar”.

El defensa d’origen mexicà, malgrat no poder participar amb els partits del filial, ja se l’ha vist a les ordres de Xavi en alguna sessió d’entrenaments. Sobre compartir terreny de joc amb els jugadors del primer equip, Julián Araujo ho defineix com a “increïble”, i que “és un altre món”. Assegura que està centrat a aprendre quan gaudeix d’aquestes oportunitats, i el jugador a qui més analitza i demana consells és a Jordi Alba. “Ha tingut una carrera impecable i l’admirava molt quan era petit”, relata.

Rafa Márquez, el seu compatriota, és el seu entrenador, de qui afirma que “encara manté la qualitat quan es posa a jugar amb nosaltres”. Immers en el procés d’adaptació, opina que el català “no és difícil”, però que a vegades la gent parla “molt ràpid” i no els entén.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)