Barça

El capítol gairebé definitiu

Lliga F. El Barça es pot situar tretze punts per sobre del Real Madrid i deixar la lliga a tocar, ja que només en quedarien vint-i-un per disputar

Tarda de cine a l’estadi Johan Cruyff (18.15 h). La tercera i última entrega de la temporada de la pel·lícula del clàssic pot deixar el Barça acaronant la seva quarta lliga consecutiva. Deu són els punts que treu l’equip de Jonatan Giráldez al Madrid, que en podrien ser tretze quedant-ne tan sols vint-i-un per disputar. Un pas que seria definitiu tenint en compte la superioritat de les blaugrana en una competició en què no perden des de l’1 de juny del 2021. És l’opció d’estar més a prop encara de l’objectiu i, de pas, de tornar a enviar un missatge al conjunt que se li intenta acostar. El Barça es pot encarregar de dir-li, un cop més, que encara li queda molta feina. Fins ara, deu enfrontaments i deu victòries blaugrana.

Enmig de l’eliminatòria dels quarts de final de la Champions contra el Roma, que s’ha de rematar al Camp Nou, arriba un clàssic en què s’espera que l’estadi Johan Cruyff presenti una de les millors entrades de la història. El mateix entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, va recordar en la prèvia com d’especial és jugar contra el Madrid. “Ja hi ha una motivació innata; per al barcelonisme és un partit importantíssim”, va explicar. Giráldez no ho veu definitiu, però reconeix que una victòria aquesta tarda acostaria molt l’equip al títol de lliga. Per això va reclamar el suport de la gent. “Amb ells som més fortes.”

Malgrat tenir la tornada contra el Roma a l’horitzó, Giráldez va deixar clar que utilitzarà les onze futbolistes que vegi millors per al partit. Pina no s’ha recuperat encara del seu esquinç al turmell i és baixa. El tècnic repeteix la convocatòria que va viatjar a Itàlia i no s’esperen gaires canvis en l’onze. Una de les novetats podria ser Geyse, suplent en la Champions i que ha firmat grans partits contra el Madrid aquest curs. Pel que fa a la resta, Giráldez podria donar descans a alguna jugadora de la línia defensiva o del mig, però la categoria del partit fa pensar que serà un onze molt titular. Al conjunt blanc, la gran novetat respecte als anteriors clàssics és la presència de Linda Caicedo (18 anys), incorporada aquest hivern i que també interessava al Barça.

22 Partits guanyats 18

0 Partits empatats 2

0 Partits perduts 2

98 Gols a favor 63

5 Gols en contra 17

LA PRÈVIA

Guanyar no sentencia matemàticament la lliga, però seria un cop d’autoritat i ens hi aproparia moltíssim
Estem en un moment en què necessitem que l’afició ens doni un cop de mà
Jonatan Giráldez
ENTRENADOR DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)