Barça

Quatre homes i un destí

Clàssic. Busquets, Gavi, Kessié i Sergi Roberto són els quatre noms que Xavi té damunt la taula per completar el mig del camp contra el Madrid el dia 5. Gavi tornarà a l’antic dorsal 30

L’absència segura de Pedri contra el Real Madrid en la tornada de les semifinals de la copa i la lesió ara de Frenkie de Jong deixen Xavi sense xarxa al mig del camp. En l’anada de les semifinals, Kessié va ser l’escollit per acompanyar Busquets, Frenkie i Gavi, i l’ivorià va ser protagonista en el l’únic gol del Barça a Madrid participant de manera directa en el gol en pròpia porta de Militao. En el clàssic de lliga del dia 19, Xavi va apostar per Sergi Roberto com a novetat en l’onze, acompanyant també Busi, De Jong i Gavi, i Kessié va entrar en la segona meitat. El de Reus i l’ivorià van marcar. Tots dos tenen ara grans possibilitats de ser titulars el dia 5, en un mig del camp completat per Busquets i amb Gavi com a fals extrem.

Sergi Roberto no ha entrat en la llista de Luis de la Fuente. Franck Kessié sí que està concentrat amb la seva selecció i Xavi resa perquè no sigui un altre afectat pel virus FIFA. Kessié va jugar ahir els noranta minuts en la victòria de Costa d’Ivori contra les Comores (3-1) i tornarà a tenir partit dimarts, dia 28, contra el mateix rival.

Xavi té clar a dia d’avui repetir amb la fórmula dels quatre migcampistes, malgrat el contratemps amb Frenkie. El 0-1 del Bernabéu fa que sigui el Madrid qui hagi d’anar a buscar gols i això convida Xavi a permetre’s jugar d’inici només amb Lewandowski i Raphinha sense haver de jugar la carta d’un tercer davanter com Ferran o Ansu.

Tenen plaça assegurada Sergio Busquets i Gavi. El capità disputarà el seu clàssic número 48, tres més ja que Sergio Ramos i Leo Messi (45).

Tebas borra Gavi

En el cas de Gavi, el jugador del planter haurà de jugar el clàssic de nou amb el seu antic dorsal 30. Després de la resolució del jutjat mercantil número 10 de Barcelona, LaLiga ha procedit a retirar la fitxa del primer equip a Gavi. Podrà jugar com a futbolista amb fitxa del juvenil, però ja no figura al web oficial de LaLiga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)