Barça

A tretze

El Barça ha donat el cop definitiu a la lliga amb la victòria aconseguida davant el Madrid. Un únic gol de Rolfö des del punt de penal ha servit per segellar un triomf amb poca brillantor per part de les blaugrana. El Barça treu ara 13 punts a les blanques quan en queden 21 per disputar.

El partit tenia més ritme a la graderia, amb una afició endollada des de l’escalfament i que ha batut el rècord d’assistència al Johan Curyff (5.569 espectadors), que no pas a la gespa. Tant Barça com Madrid han estat imprecisos, si bé el conjunt blaugrana ha portat les regnes del joc, com era d’esperar, i ha tingut el domini. Un domini, però, que no s’acabava de concretar davant un rival amb les línies juntes i sense pressa per donar continuïtat al joc. Potser pensant més en Roma que en el mateix clàssic, el Barça tampoc ha arriscat i Giráldez ha donat descans a jugadores importants com Paredes o Graham Hansen. D’ocasions, poques. Aitana ho ha provat amb un xut que ha bloquejat Ivana (9’) i Torrejón ha rematat desviat després d’un córner en curt (27’). La més clara del primer temps ha estat un remat de cap de Crnogorcevic que ha blocat fàcilment Misa (32’). El primer xut del Madrid ha estat obra de Weir, amb un xut des de la frontal que no ha suposat cap problema per a Paños (36’).

La segona part ha continuat igual, amb un Barça que no acabava de carburar i Jonatan Giráldez ha decidit moure la banqueta amb l’entrada de Walsh, Hansen i Oshoala, que han entrat per Engen, Crnogorcevic i Geyse. Abans, Mapi ho ha intentat en un llançament de falta que Misa ha aturat en dos temps (52’). Els canvis han despertat una mica el Barça, que ha posat una marxa més. Patri ha engaltat una volea que ha sortit fora per poc (66’) i la més clara ha estat un remat de cap de Hansen que Misa ha aturat bé (69’). El públic intentava empènyer l’equip, que quan arribava a zona de tres quarts no ho acabava de veure clar. Un partit encallat que ha trobat la solució en una acció de murri del Barça, que ha servit ràpid una falta. En la continuació, Athenea ha agafat Salma i l’ha fet caure dins l’àrea. L’àrbitra ha xiulat penal davant les protestes de totes les jugadores del Madrid. Rolfö no ha perdonat des dels onze metres i ha enganyat Misa per situar l’1-0 en l’electrònic i fer esclatar el Johan (77’). D’aquí al final, Toletti ha posat a prova Paños (81’) i Rolfö ha perdonat la sentència amb un xut massa creuat (90’). El Barça ja pot pensar en la tornada dels quarts de final contra la Roma del pròxim dimecres (18.45 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)