Barça

“No ens amaguem: les aspiracions són màximes”

Jonatan Giráldez Entrenador del Barça femení

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, va celebrar el pas a semifinals i el bon joc de l’equip. “Ha estat un molt bon partit. La gestió que hem fet del partit i dels últims minuts ha estat molt bona. Hem de donar valor al resultat, a la classificació i a la imatge de l’equip”, va dir el tècnic, que va recordar que dins l’equip “no hi havia preocupació pel fet de guanyar dos partits per la mínima”.

Amb la feina feta i el pas a semifinals, Giráldez no posa límits a aquest Barça. “No podem amagar-nos. Les aspiracions són màximes. Estem en el Barça, tenim equip per a això, les veig treballar i sé el que poden donar. He vist un molt bon equip des del minut 1, i és el camí a seguir”, va assegurar. Sobre si prefereix el Lió o el Chelsea, el gallec no té preferències. “Són dos dels millors d’Europa. Serà difícil sigui qui sigui el rival. Jugar la tornada a casa ens dona una sensació de fortalesa perquè ho estem veient i vivint a cada partit. No tinc preferència”, va dir. Finalment, va reconèixer que jugar al Camp Nou és un extra. “En tots els partits que hem jugat aquí hem donat una molt bona versió.”

VESTIDORS

Estic molt contenta pel debut al Camp Nou. Havia somiat des de petita jugar en aquest estadi
Jana Fernández
DEFENSA DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)