Barça

Retorn amb tots els disponibles

Preparació. El Barça va tornar als entrenaments després d’un dia de festa, i ho va fer amb tots els futbolistes que han disputat partits amb les seves seleccions. L’equip prepara la visita de demà a Elx, on hi viatjarà amb baixes sensibles

El Barça arrenca demà a Elx (21 h) el tram final de temporada amb la lliga encarrilada i la copa a l’horitzó. Els blaugrana van reprendre ahir els entrenaments amb la vista posada en el duel a terres alacantines i Xavi Hernández va poder fer-ho amb tots els internacionals. Així doncs, Gavi, Balde, Ter Stegen, Lewandowski, Kounde i Kessie van participar en una sessió en què també van intervenir Marc Casadó i Estanis Pedrola, del filial, i amb Garrido i Ángel Alarcón, del juvenil.

El cert és que el tècnic de Terrassa haurà de recórrer a jugadors menys habituals per completar la convocatòria. A Elx no hi seran ni Araujo, ni Pedri, ni Dembélé, ni De Jong, ni Christensen per lesió. El danès va lesionar-se en aquesta darrera aturada. Una infermeria plena, però que el club espera buidar una mica de cara al clàssic de copa. A Araujo i De Jong, que no tenen lesions greus, se’ls està cuidant per tal que puguin estar disponibles per a les decisives semifinals en què el Barça té un mínim avantatge de l’anada (0-1). A banda dels lesionats, Raphinha tampoc no podrà jugar demà contra l’Elx, per sanció, després de veure la cinquena targeta groga del cicle. Baixes sensibles per a Xavi i oportunitat per als menys habituals. Avui (11 h) l’equip farà l’última sessió preparatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)