Barça

Galtier no aclareix el futur de Messi

L’entrenador del Paris Saint-Germain no ha assegurat la continuïtat del jugador la temporada vinent malgrat explicar que està en converses amb el club

Cristophe Galtier s’ha manifestat també sobre el futur de Leo Messi, i no ha sigut tan taxatiu com caldria esperar. “Sé que el club i Messi porten negociant des de fa temps, però la decisió del jugador és confidencial i no m’escau a mi parlar-ne”, ha explicat l’entrenador del PSG. Aquestes paraules junt amb les de Rafael Yuste, vicepresident esportiu del Barça, en la roda de premsa d’avui, on ha assegurat que el club blaugrana està en converses amb l’entorn del jugador, fan somiar als culers amb el retorn de l’estrella argentina.

Per l’altra banda, des de París han volgut contestar la guerra mediàtica, i des de les seves xarxes socials han donat la benvinguda a Messi després de l’aturada de seleccions. “Que bonic tornar a veure’t, Leo”, es llegia en el tuit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)