El Wolfsburg, rival a Eindhoven

UEFA Women’s Champions League. Les alemanyes van eliminar l’Arsenal (2-3)

L’últim obstacle del Barça per aconseguir la segona Champions ja té nom. El Wolfsburg serà el rival de la gran final d’Eindhoven després d’eliminar l’Arsenal en un duel dramàtic a l’Emirates Stadium, al qual van assistir 60.063 espectadors.

Angleses i alemanyes estaven empatades a dos gols i van protagonitzar un partit molt competit. Mai s’havia fet esperar tant un rival per al Barça. Les blaugrana van segellar el pas el dijous 27. Han tingut temps d’aixecar una lliga mentre no es disputava la tornada quatre dies després. Per acabar-ho de rematar, van haver de passar 120 minuts per conèixer el seu rival en la final. L’Arsenal va arrencar millor i va avançar-se amb un gol de Blackstenius, però el Wolfsburg va capgirar el resultat abans del descans amb dianes de Roord i Popp. En el 75, Beattie va decidir enviar el partit a la pròrroga. Allà, tots dos equips van tenir ocasions, però va ser Bremer qui va decantar la balança a favor de les alemanyes quan s’acostava la tanda de penals (119’).

Serà la sisena final que disputi el Wolfsburg, que ha estat campió d’Europa els anys 2013 i 2015 i subcampió el 2016, el 2018 i el 2020. El Barça ja s’hi ha enfrontat cinc vegades, amb un balanç de quatre victòries alemanyes i una de blaugrana, l’any passat en el 5-1 en les semifinals del Camp Nou. En la tornada, el Wolfsburg va guanyar (2-0).