Barça

Mateu Alemany es desvincularà del Barça el pròxim 30 de juny

El director de futbol del Barça, Mateu Alemany, deixarà el club blaugrana aquest estiu. Així ho ha confirmat l’entitat en un comunicat emès després del partit contra l’Osasuna.

Alemany, que tenia contracte fins al 2024, ha traslladat al president del Barça, Joan Laporta, la intenció d’iniciar un nou projecte professional. Ara bé, malgrat que es desvincularà del club el pròxim 30 de juny, gràcies a un acord amistós, Alemany “s’ha compromès a tancar totes les operacions del primer equip aquest estiu, encara que n’hi hagi alguna que es faci en el darrer instant del mercat”, tal com s’explica en el comunicat.

Alemany va incorporar-se al Barça el març del 2021 després que Laporta guanyés les eleccions. El president “ha acceptat aquesta marxa pel compromís de Mateu de conduir el mercat d’estiu fins a la darrera operació, i poder ser consultat quan el Club ho requereixi”. L’entitat blaugrana tanca el comunicat dient que “informarà en breu dels canvis en l’estructura de l’executiva del futbol un cop anunciat l’adeu de Mateu Alemany”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)